Lelőhely: Douglas

Rituals The Ritual of Sakura Flourishing Bed & Body Mist

4.5
Hozzáadva 2024.03.04.by

cactus

Cseresznyevirágos testpermet, mely az ágynemű illatosítására is használható.

2024.04.19. 17:24

Nagyon tetszik az illata, egész nap fújnám mindenhova. 😃 Még csak a hajamon és ruhán próbáltam, de ott nagyon tartós, megfelel egy parfümnek is. Sajnos picit drága.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.12. 07:34 - 2023.10.10. 20:05

Ebből a cseresznyevirágos Ritualsból már volt minden verzióm,ami csak kapható,valamiért az emberek úgy gondolják,ezt kell nekem ajándékba venni. Nem tudom,hányadán állok az illattal,néha tetszik,néha émelyítő. Néha igazi,máskor túl mű. Talán annyiban maradhatunk,hogy nem az a valódi tavaszi illat,amit visz a szél,inkább kicsit mesterkélt, szobaillatosító szerű.

Utoljára szerkesztve: 2023.08.06. 09:51 - 2023.07.17. 17:30

Teljesen beleestem ebbe a termékcsaládba, így a testradír, a tusfürdőhab és a testápoló krém után mostmár a testpermet is bekerült az otthonunkba. Fújom bőrre, hajra, ruhára, ágyneműre, levegőbe, mindenhova. Istenien kellemes, frissítő virágillat, és rajtam sokáig is tart.

2023.07.12. 11:34

Kellemes kis permet, tartósabb, mint néhány parfüm manapság...Ruhaneműn és hajon még tartósabb. Egyszerű, de nagyszerű cseresznyevirág illat.

2022.03.16. 14:00

Odáig vagyok az illatáért. Utazó csomagom van belőle, sampon, balzsam, tusi, kézkrém, nagyon -nagyon szeretem. Annyira finom, légies, szofisztikált illat.. Mindenképpen beszerzek egy permetet nyárra, már eldöntöttem.

2022.03.12. 12:02

Finom, friss, visszafogott cseresznyevirág illat - aki szereti a kislányos romantikát annak be fog jönni. Mivel csak testpermet, így komolyabb tartósságot nem érdemes várni tőle. Amit ígér azt hozza.