Ezt a terméket már nem gyártják!

Rival de Loop

Ár:   350 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   német Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: zoknimajmocska, Módosítva: 2021. június 10.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   német Rossmann
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Értékes B vitaminokat tartalmaz (B3, B5, B6), így nagyon kíméletes a körmökhöz. A benne lévő alvoe vera hidratálja a körmöket és a körömágyait.

bibi24

Akara

2020. április 5.

Nekem pirosgyümölcsös illatú van. Tök jó az illata. Jól is tisztít, meg nem is teszi tönkre a körmöm. Biztos, hogy maradok ennél.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. április 5.

Nicolett022

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2018. szeptember 9.

Nem hiszem, hogy újra fogom venni, de szeretem, gyorsan és szépen leszedi az összes lakkomat, és az illata is jó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. szeptember 9.

Milkykee

2017. május 31.

Nagyon szépen lemossa még a csillámos lakkokat is, szuper az illata, és nem szárítja a körmöm. Újra megveszem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. május 31.

Cukkedli

2017. február 12.

Körömlakklemosó, hozza, amit ígér és lemossa a körömlakkot :D Ezer éve megvan és már herótom van az illatától, de tényleg jobb, mint a natúr és bűzölgő társai.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. február 12.

HDorina

2017. február 6.

Második dobozzal használom. Szuper árban lévő illatos körömlakklemosó. Korábban az essence-ben láttam ilyet de drágálltam annak az árát akkoriban így nagyon örültem anikor felfedeztem hogy a rossmann márkájában is gyártanak illatos körömlakklemosót. Tetszik a kinézete, a kókusz és a virágok miatt olyan nyárias. Szépen leszedte a körömlakkot és utána éreztem a körmeimen a kókusz illatát.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. február 6.

Polli

2016. október 31.

Mindkét típusát használtam, tették a dolgukat :) Illata mindkettőnek jó, a lakkot is könnyen leszedik. Egyszer kipróbáltam az Isana mandulavirágos lemosóját, azóta átpártoltam ahhoz, nekem az illata is jobban tetszik, és alaposabban szedi le a festéket.Ettől függetlenül jár ennek is az 5 csillag.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. október 31.

Ildiiiiiii

2016. május 20.

Eddig mindig másikat vettem, de most eljött a várva várt pillanat... Biztos,hogy legközelebb ugyanezt fogom megvenni. Most vettem először, leginkább az miatt mert azt írták rá, hogy kókusz és hibiszkusz illatú és mivel még nem vettem "illatos körömlakklemosót", gondoltam kipróbálom. Nagyon tetszik. Az illata is jó és hatékony, gyorsan leszedi a lakkot a körmömről. 5*

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. május 20.

Daisyyy

2016. április 28.

Nagggyooon jóóóóóóóóóó!!!! Egyből leviszi a lakkot, nem kell órákig dörzsölgetni, jó az illata, ami szintén fontos és nem szárít. Maximális elégedettség részemről.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. április 28.

im

2016. március 4.

Hirtelen ötlettől vezérelve kaptam le a polcról, nagyon meg sem néztem, hogy milyen lemosó is ez, meg mit ígér. Abban biztos vagyok, hogy nem fogom újravenni.

Pozitívumok:
- nem rossz az illata, de igazából engem az sem zavar, ha "büdös" egy körömlakklemosó, úgyis gyorsan elpárolog
- a megszokottól szerintem kevésbé szárít

Negatívumok:
- a megszokottól tovább tart a körömlakklemosás, sokáig kell dörzsölni a körmeimet
- a feloldott lakk csúnyán szétkenődik a körömágyamon, ujjbegyemen, ez a sötéteknél különösen zavar. Homoklakkot nem is próbáltam lemosni vele.

Összességében: nyilván nekem kellett volna észnél lenni, és nem hozni el egy acetonmentes lemosót, de azt hiszem, ebben a kategóriában is vannak ettől hatékonyabbak. Mivel végső soron teszi a dolgát, csak egy csillagot vonok le, de többet ilyet (és más acetonmentes lemosót) nem veszek, nem nekem való.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. március 4.

Pozitívumok:
- a megszokottól szerintem kevésbé szárít

Negatívumok:

Anettke

2016. február 17.

Az Isana Mandulás acetonos körömlakklemosóra esküszöm, amiből kicsi is elég és már lent is van a lakk. Az acetonmenteseket nem szeretem, szerintem sem kímélőbbek, mint az acetonos társai. "Sikamikálni"! nynails olyan régen hallottam már ezt. Feldobtad vele az estém! :D

Nyomdalemezek miatt vettem meg, másra nem is jó, de nem is használom. A kókusz illat csak ráadás, hogy hirtelen ne csapjon meg az a rettenetesen savanyú ecetszag. Lepontozni nem szeretném, mert attól, hogy én elvből kerülöm az acetonmenteset, addig valakinek biztosan beválik...

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. február 17.

Antioxidánsok: Tocopheryl Acetate
Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract
Hidratálók: Niacinamide, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract
Vitaminok: Niacinamide, Panthenol, Pyridoxine HCL, Tocopheryl Acetate

Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Kókuszolaj származék. Bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló és sűrítő hatású. Nem zsíros, könnyen kenhető, gyorsan a bőrbe szívódó anyag.

Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.

Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Más néven terc-butanol. Az alkoholok közé tartozó szerves vegyület, a legegyszerűbb tercier alkohol. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyagként és oldószerként használják a kozmetikumokban.

B3-vitamin, mely többféle szempontból is kiváló hatással van a bőrre: egyrészt remek hidratálószer, másrészt pedig hatásos pigmentfoltok ellen is. Ezenkívül ígéretes öregedés elleni hatóanyag, amely serkenti a kollagéntermelést, és hatásos sejtkommunikáló összetevő (bőrünk sejtjeit helyes viselkedésre biztató összetevő). Pattanások kezelésében is több antibiotikummal felveszi a versenyt, ráadásul 2% niacinamide ígéretesen csökkenti a faggyútermelést és normalizálja pórusok méretét (forrás).

Részletes infó az összetevőről: CosmeticsCop, SmartSkinCare, FutreDerm, INCIDecoder

Panthenol eo I v 0 0

A pantoténsavnak  (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája,  B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani).  A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos.  Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.

B6 vitamin egy formája. Paula Begoun szerint antibakteriális és antioxidáns tulajdonsága van. A CosIng besorolása szerint haj- és bőrkondícionáló anyag. További információ a truthinagingen.

A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.

Források:  Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Ásványi olaj. Színtelen, tiszta folyadék, melyet a petróleumból vonnak ki (vagyis inkább a petróleumból gázolaj gyártás folyamatának mellékterméke). Rossz hírneve ellenére Paula Begoun szerint a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj a valaha talált legbiztonságosabb, legkevésbé irritáló hidratáló anyag. Ezenkívül hatásos sebgyógyító is. Az ásványi olajnak azonban némi pórus eltömítő hatása is van, így kombinált és zsíros bőrűeknek jobb kerülni.  Dr. Rózsa Sándor a Testápoló Kislexikonban az ásványi olajat  a nem ajánlott összetevők közé sorolja, mert szerinte "megmarad a bőr felszínén, nem szívódik föl, akadályozza a bőr lélegzését". A híres amerikai bőrgyógyász, dr Leslie Baumann Cosmetic Dermatology című könyvében viszont Paula Begounhoz hasonlóan azt írja, hogy a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj egy kiváló és biztonságos hidratáló összetevő.

Kókuszolaj, melyet emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. Viszonylag magas a komedogén indexe (5-ből 4-es), így a pattanásokra hajlamos bőrűeknek érdemes kerülni.

Aloe vera növény leveléből származó kivonat. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).

Számos növényben megtalálható szerves vegyület, melyet a kozmetikumokban illatanyagként használnak. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Benzyl alkohol és benzoesav észtere, melyet illatanyagként, oldószerként és gombaellenes stabilizáló anyagként használnak a kozmetikumokban. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.