Nehéz jól értékelni parfümöt, Dottir véleményéről nekem például a Baccarat jutott eszembe inkább annál a parfümnél éreztem hasonlót, mint ő Fracasnál. Nagyon érdekes kiből mit vált ki egy illat, belőlem pont az ellenkezőjét :) A Diva-t rendeltem meg a Notinn személyes átvétel, ha már ott járok, gondoltam beleillatoltam Fracas kupakjába. Annyira orrbatörölt a tubarózsa, mármint gondolom csak ő lehetett az :D Hogy fincsorogva sétáltam ki a boltból és “örültem”, hogy nem tetszik, mert most nem tudnám úgyse megvenni, és a pénztárcám is fellélegezhet. De igazságtalannak éreztem, hogy csak így leírom, ki se próbálom, milyen a kapcsolatunk, így pár nap után megvettem a zsibin egy fújóst. Gondoltam annyi csak elég, hogy eldöntsem a viszonyunkat. Egy hete a csuklómra tettem egy negyedfújást, ha mégse tetszene le tudjam mosni, de az az igazság, hogy a kezdeti rágógumira, ez a cuki kislányos rágó illatélmény után szépen megnyugodott az illat és azt vettem észre, folyton a csuklómat szagolgatom, így felfújtam a nyakamra egy-egy félfújást. Hát akkor éreztem legyőzve magam a tubarózsás krémes felhőben és nem tudtam betelni az illattal. Nap végére már majdhogynem, “eltűnt”, de még így is elegánsan tartotta magát rajtam, szerintem simán elfért volna a bőrömön az egy-egy teljes fújás is (jaj nekem hát így hamar végére érek a mintámnak :) ).Nekem nem volt semmiféle virágos parfümöm, a nyanyósokat szeretem sok sok fűszerrel, púderrel, ámbrával, pézsmával, így abszolút a komfortzónámon kívülre tolt Fracas. Számomra a legnagyobb örömömre, mert egyébként szeretem és nyitott vagyok az újdonságokra (vagyis ami nekem az, a modern parfik nem nyűgöznek le ez van :) ).Szerintem nagyon nőies ez az illat, igazi Haute Couture parfüm, annyira éreztem benne ezt a francia buja eleganciát fehér virágba öltöztetve, a legkellemesebb csalódásom volt a parfümök világában, annyira örülök, hogy adtam esélyt a kapcsolatunknak. Rajtam szerintem jól működött, nem volt fojtogató, sem tolakodó, de valóban kikéri magának a figyelmet és az elegáns lépteket. Szinte éreztem is, hogy na most szépen ki kell húznom magam, mert Fracas nem tűr ellentmondást. :)Amióta meg van mindig rájárok a kupakjára illatolni, nagyon szeretnék majd egy teljes üveggel megvenni belőle később :)