Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Hiriel
Enyhén színezett, kevert típusú (fizikai+kémiai) japán fényvédő. Lágy, vízszerű állagú, kékes-lilás árnyalatával kiegyenlíti a sárgás bőrtónust, így ragyogóbbá teszi az arcbőrt. Könnyed, hidratáló, és a bőrre felkenve nem hagy ragacsos érzést.
Utoljára szerkesztve: 2022.07.23. 12:51 - 2021.12.26. 20:37
Nem Ő a kedvenc fényvédőm, de egyáltalán nem rossz termék. Iszonyatosan alkohol szaga van, tényleg brutálisan, de legalább viszonylag hamar elillan. A színe levendula lila, különösebb tone up hatását nem észleltem. A finise szèp, természetes szatén finis. Szépen tudok rá sminkelni, nem kukacosodik, nem pereg. Viszonylag gyorsan beszívódik, mondjuk ennyi alkolhol tartalommal nem csoda... engem nem szártít, nem irritál, bár a fényvédőn kívül minden más termékben próbálom kerülni az alkoholt. Leteszteltem az utóbbi igencsak napfényes időben, maximális fényvédelmet nyújt, és komfortos volt még újrakenés után is.
2020.07.01. 16:57
Sportoláskor használom ezt a fényvédőt, arra teljesen jó, mert nagy melegben sem olvad le rólam. Szép bőrképet ad, olyan egészséges fényt, ennek ellenére kicsit szárít...pedig kombinált/zsíros bőröm van. Gondolom az alkohol miatt szárít és ezért is kap négy csillagot. Egyelőre nem fogom újra venni, mert nagyon sok szuper fényvédő van a koreai piacon és én szeretek kísérletezni.
Utoljára szerkesztve: 2020.12.12. 08:11 - 2019.12.08. 08:08
Nekem csalódás. A sok pozitív vélemény hatására vettem meg, de az én bőröm nem hidratálja (mondjuk nem is szárítja ki). Sminkelni rá nem kényelmes, mert kifényesedik az arcom tőle, főleg ha aláhidratáltam. Sajnos nekem nem vált be, mert kevés benne a fizikai fényvédő, így a nap előhozza a szeplőimet akkor is ha egy tonnányit használtam előtte ebből a fényvédőből.
Utoljára szerkesztve: 2020.05.01. 11:52 - 2019.08.23. 15:27
2019. augusztus 23.: A mennyisége valóban átlag feletti, állaga szuper: lágy és nagyon jól kenhető, akkor sem irritálja a szememet, ha véletlenül beledörzsölöm, az spf és pa érték is csodás, viszont utálom, hogy fénylik tőle az arcom, pedig nem zsíros a bőröm, simán elférne rajta egy kis fény, de ez nem tetszik. Por állagú pirosítóval azért enyhíthető ez a reflektorfej hatás.2020. május 1.: egyre jobban utálom, mert az utóbbi időben többször is előfordult, hogy úgy húzta le a szemhéjamat, mintha kihagytam volna egy teljes éjszakai alvást. Folyamatosan össze kell szűkítenem a szememet, sőt le is kell csuknom, hogy komfortosan érezzem magam. Ha meg még a szellő is lengedez, mint ma..., na megyek és lemosom.
2019.05.23. 01:11
szuper fényvédő, Japánban idén ez az egyik legjobban keresett napkrém :) én már hozzá vagyok szokva az alkoholos fényvédőkhöz, nekem a Skin Aquának szinte az összes ilyen terméke bejön, ez sem kivétel. engem nem hidratál annyira, mint a Super Moisture, de nem akkora baj. a lilás színe nagyon jól felfrissíti/ragyogtatja az arcot, bár én vámpír vagyok, sötétebb tónusú bőrön nemtom hogy mutathat. nem pattogok ki tőle és elég tartós, bár olyan igazi izzasztó idő még nem volt. 1 tubussal vettem próbaképpen, de nyáron mindenképp hozatok majd még belőle :)