Sminkek szájra

s-he stylezone Magic Colours Rúzs

3.7
Hozzáadva 2017.03.29.by

Nooora

Könnyen felvihető, sima textúrájú, E-vitaminnal gazdagított rúzs. Tartósítószer-mentes.

21 árnyalatban kapható

2022.12.06. 21:34

Kb úg y néz ki mint egy szájfény, de nem jó értelemben. Ragad és fura szaga van

2018.09.04. 12:18

105-ös árnyalat van meg nekem, dm kiárusítás során vásároltam 200 Ft-ért, krémes, nem tartós, nem szárít.

2017.12.29. 21:40

Leejtettem és eltört a rúzs alja és a kocka alakból kitudom szedni a tartót... na mind1.Egy barnás szín van meg nekem tetszik. Nem a legtartósabb, de hát melyik rúzs az(?) Ha elfogy azért újraveszem.

2017.11.04. 13:16

130-as árnyalat van, kicsit narancsos-rózsaszínes(?). Picit csillámos, és amikor a színe már lekopott, a csillogás még finoman látszik. Kiárusításon vettem pár száz forintért. Annyit simán megér. Viszonylag tartós (ár/érték arányt tekintve). Szerintem szépen fel lehet vinni, könnyű vele dolgozni. A csomagolása elég gagyin néz ki, de bírja a strapát.

Utoljára szerkesztve: 2018.10.24. 13:28 - 2017.10.14. 08:31

Up: RETTENTŐ foltos... nem enyhén, rettentően. Elmászik a helyéről, foltos és használhatatlan. Kuka:( Az árából kiindulva ne várjunk tőle MAC hatást, de szerintem elég jól pigmentált, nagyon nagyon könnyű felvinni. Nyilván tartósnak nem annyira tartós,de 2-3 órát simán kibír, evés-ivás után újra kell igazítani. Amit még észrevettem, mintha enyhén foltos lenne a végeredmény, viszont ennyi pénzt simán megér :)

2017.06.14. 09:37

Nem vártam sokat tőle az ára alapján, de nagyon kellemes csalódás volt! Sokkal tartósabb, mint néhány márkásabb rúzsom, egyáltalán nem szárít, nem kenődik, még az evés-ivást is viszonylag jól túléli! Könnyen korrigálható. Nagyon örülök, hogy rátaláltam, egyelőre csak egy nagyon halvány árnyalattal próbálkoztam, de biztos kipróbálok erősebb színeket is ezek után!