Lelőhely: Drogériák, parfümériák, online

hagicica20

Illatcsalád: orientális-virágos

Fejjegyek: mandarin, ribizli,

Szívjegyek: heliotróp, frézia, bazsarózsa,

Alapjegyek: pézsma, tonkabab, pamut.

2023.02.10. 11:56

Púderes, virágos kellemes illat nyárra. Tartóssága pár óra.

2021.07.10. 15:27

Ebben az illatban legalább van fantázia. Nem túl édes, nem citrusos, inkább púderes, lágyan virágos, nagyon kellemes. A sok gejl édes illat közt tiszta felüdülés... Nem tudom elképzelni, hogy bárkit is zavarna, olyan biztonsági játékos, hétköznapokra való illat. Tetszetős név, szép üveg. Sajnos a tartóssága és bőrközelisége miatt nem tudok maximum pontot adni.

2021.03.28. 11:04

Imadom!! Főleg nyárra annyira kellemes illat,sokan dicsérték :)

2019.11.06. 11:26

Egyszerűen imádom, az egyik kedvenc parfümöm. Már több üveggel elhasználtam, mindig újra veszem, ha elfogy. Jól érződik egész nap. Olyan különleges illata van, szerintem az fogott meg benne.

2019.10.29. 15:29

Olyan egyszerű kis illat, engem valami nagyon megfogott benne. De mi? 🤔 Nem sok parfümnél éreztem ezt a valamit, amit ebben is leszáradásnál, de nem jövök rá mi az. A Diesel Plus Plus Feminine-nél éreztem ugyanezt jó rég .... Rajtam meglepően tartós volt, a csuklómra fújtam délelőtt fél 12 körül és este 9 órakor még éreztem, nem csak épp valamit belőle, hanem elég erősen. 🙂 4 csillag jár neki, 5-öt más kapott. 😃

2019.08.05. 20:19

A kedvenc őszi parfümöm. Meglátni és megszeretni-sztori volt a találkozásunk. Az esti zárás előtt pár perccel estem be az egyik Müllerbe, azzal, hogy parfümöt KELL vennem. Kb. a harmadik üvegcse volt, amit megszagoltam, muszáj volt kézbe vennem, olyan kis szép, letisztult a külseje. Na és ami benne van! Még el se illant a felesleg a bőrömről, már ki is fizettem. Fűszeres, mégis szolid, új életszakaszom aláfestő akkordja. Szeretem-illat, de nem az, ami nélkül nem tudnék élni.