Krémmánia kedvenc újdonságok – 2025 február-március
senskin
Az aromaolaj tartalmú Sába intim szappan gyengéden tisztít. Az intim testrészek élettani pH 4-es vegyhatását tejsav- és gyümölcssav tartalma révén biztosítja, illetve annak helyreállításában hatékonyan segít. Természetes illóolajat (teafa olaj), valamint a homoktövis gyümölcsének hidegen sajtolt értékes hámregeneráló olaját tartalmazza. Mesterséges színező anyagtól és parabénektől mentes.
Utoljára szerkesztve: 2018.09.25. 16:22 - 2018.09.25. 16:13
Termékmintaként próbáltam ki. Előtte nem hallottam erről a termékcsaládról. Tetszik, hogy illat, parabén, színezék, kőolaj származék mentes és magyar termék. Viszont fura a sárgás színe.
2018.05.29. 11:58
Kellemes az illata. Én a pumpásat használom és úgy tűnik sokáig elegendő lesz
2018.02.15. 18:36
Én már sok féle intim lemosót használtam és eddig mindegyikkel meg voltam elégedve. Aztán pár hónapja erre esett a patikában a választásom és azóta ez a kedvencem mind közül! Elég egy borsónyi mennyiség, nagyon gazdaságos azért is mert nem az a folyós fajta így kiválóan adagolható! Már hónapok óta napi szinten használom (nem értem miért ne lehetne hiszen ezek a lemosók pont az intim tájéknak természetes és egészséges ph ertékét hivatottak fentartani) és még hónapokig elég is lesz!😊 Az illat az egy relatív dolog de azért megjegyzem,hogy szerintem az is nagyon eltalált és szerethető! Összetevői is nagyon helyén vannak (pl.tejsav - természetes baktériumflóra telepítő stb.).
2017.10.25. 09:06
Én ugyanezt a fajtát használom, csak illatmentes változatban, az is ugyanekkor kiszerelés, ugyanezen az árok kapható a patikákban. Nekem bejött, jó az állaga, illata ugye nincsen, nem irritál, és nem is szárít, ár-érték arányban tuti! Annyi, hogy a pumpás flakonokat jobban szeretem, de ezért nem vonok le csillagot.
2016.11.10. 15:07
Rátalálnom sajnos elég nehéz volt, vagy három bioboltban és patikában kerestem, mire valaki tudott segíteni. Hetente egyszer használom, mondhatni hogy épp amikor eszembe jut. Számomra így teljesen bevált, nem irritál és kellemes illatú is. Túlzásba tényleg nem szabad vinni, mert úgy tényleg árt, nem pedig használ!!
2016.07.26. 08:10
Tényleg jó, kíméletes, de nem szabad ezt sem (és semmilyen más lemosót) heti 1-2 alkalomnál többször használni, mert felborítja a hüvelyflórát. Nekem a túlzott intim lemosó használattól született életveszélyes Streptococcus fertőzéssel a gyerekem, mert teljesen lemostam a természetes védőréteget és zöld utat adtam a baciknak. Szóval csak mértékkel.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.