Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
cuki
Intenzív ápolás a kifejezetten károsodott körmöknek. Azonnal elfedi az egyenetlenségeket, az eredmény: hibátlanul egészségesnek tűnő körmök. Enyhén színezett formula, Jázmin és Rózsakivonattal, E-vitaminnal.
2023.05.01. 19:52
Végre egy körömápoló, ami hatásos! Kifutó termékek között találtam, nem bántam meg, hogy megvettem! Este lefekvéskor használom két színes lakkozás között, és másnap is érzem a hatását: körmeim simábbak, körömágyam ápoltabb. Nagyon szeretem.
2020.01.23. 17:06
Nem rossz, de túl gyorsan beszívódik, nem érzem, hogy hatna, és ahhoz egy picit drága.
Utoljára szerkesztve: 2019.02.17. 14:24 - 2019.02.17. 14:23
Sajnos az én körmeimen semmit nem segít. Nem tud megnőni még az ujjbegyeim széléig sem, mert amint hosszabb lesz, a széle beszakad, lemezesen törik, ezért mindig rövidre kell vágnom. Abban reménykedtem, ez segíteni fog. A negyedennyibe kerülő Alverde körömerősítője sokkal jobban teljesít.
2018.10.22. 08:53
Nagyon szeretem! Kiskorom óta gyenge lemezes töredező beszakadó körmeim vannak. Rengeteg mindent kipróbáltam már de hasztalanul. Aztán megvettem ezt, elég drága gondoltam de szavazok egy esélyt neki mert maga a márka elég jó szerintem. Szóval láss csodát a körmeim életemben először több centi hosszúra meg tudtak nőni maguktól beszakadás nélkül! :) ezen kívül a körömágyat is kiválóan ápolja, pár perc alatt beszívja a köröm a neki szükséges mennyiséget a maradékot pedig a köröm bőrbe szoktam masszírozni. Naponta többször is használtam eleinte, mikor már érezhetően erősek lettek a körmeim csak napi 1x,lefekvés előtt. Maga a termék nagyon sokáig elég szóval tényleg megéri az árát!
2018.05.19. 05:38
Nagyon jó termék, nekem sokat segitett a műköröm utáni helyreállításban... 5*
2018.03.21. 19:29
Nagyon jó kis szérum, nagyon sokat segít a gél lakkozás utáni helyreállításban, legalábbis nekem. Kiváló termék!
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.