ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Hamarosan megújul a KrémMánia! Mindenképp ellenőrizd, hogy a regisztrált e-mail címed helyes-e! Ha nem, frissítsd a profilodban!

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Trisodium Phosphate

Funkciók:

(nincs adat)

Kockázat:

(alacsony)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A nátrium-foszfát (más néven trinátrium-foszfát vagy trisó) a foszforsav nátriummal alkotott sója. Fehér, kristályos anyag. A cosmeticsinfo adatbázisa szerint hatásos tisztítószer. Felhasználása széleskörű, kozmetikumok összetevőjeként funkciója sokrétű. Kelátképző hatóanyag, ezáltal megakadályozza a termékek romlását; pH szabályzóként-, de akár mint bőrpuhító anyag is belekerülhet a termékekbe. Az összetevővel leggyakrabban fogkrémekben találkozhatunk.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.