Fog- és szájápolók

Amodent Herbal Fogkrém

4.1
Hozzáadva 2012.03.14.by

magyarry

Az Amodent+ egy nemzetközileg széles körben elterjedt fogszuvasodásgátló technológiával készült fogkrém. Természetes eredetű kamilla, zsálya, kakukkfű, mirha és teafa kivonatot tartalmaz, melyek frissítő tulajdonságukról ismertek. A kálcium és aktív fluorid tartalmának köszönhetően erősíti a fogzománcot és óvja fogait a fogszuvasodás ellen. Küzd a rossz lehelet ellen hosszantartó frissességet hagyva maga után.

2023.08.03. 14:48

Ez a legjobb! Ízre és összetevőre is. Sok drága fogkrémet megvettem és érzékenyek lettek a fogaim (még a legdrágább érzékeny fogakra valotól is). Nekem fontos, hogy legyen benne kamilla. Fogkövem egyáltalán nincs, mindig csodálkozik is rajta a fogorvosom, mert egyből azt akarja leszedni.Maradok ennél!

2023.02.27. 10:40

Olcsó, gazdaságos, kellemes ízű, enyhén mentolos. Ár-érték arányban szuper! Sokkal rosszabb fogkrémek is vannak ennél sokkal több pénzért.

2021.11.18. 15:19

Nagyon jó fogkrém, szeretem használni, kellemes gyógynövényes, enyhén mentolos.

2019.08.03. 09:42

Hogy mennyit elhasználtam belőle, az szinte hihetetlen. Szerintem jó fogkrém, csak beleuntam, illetve áttértem fehérítő fogkrémre.

2018.01.03. 09:44

Nagyon olcsó fogkrém, és ez mellett rossz is. Már ilyet nem veszek. Tipikus, olcsó húsnak híg a leve.

2017.10.18. 19:53

Mindig is ezt használtam és nincsenek fogproblémáim. Jó az íze, az összetevők is elég barátságosak, ennyi pénzért szerintem jobb nem is lehetne.