Körömlakkok, lemosók

Avon Nail Experts Grow Potion Körömnövekedést Serkentő Gél

3.7
Hozzáadva 2016.08.25.by

Maniac

Hosszabbá és erősebbé teszi a körmöket. Majomkenyérfa- és akáckivonattal hidratál. B5-provitamint és C-vitamint tartalmaz.

2014.03.29. 22:14

Én nekem körömbőr ápolónak vált be, de annak nagyon. Eszméletlen gyorsan gyógyulnak tőle a kis és nagy sérüléseim. Szóval csillagos ötös.:)

Utoljára szerkesztve: 2013.10.07. 20:18 - 2013.10.07. 20:17

Anno vettem egy üvegcsével, még mindig megvan. Már odaajándékoztam a húgomnak, nekem nem használt. Ennél sokkal de sokkal jobb, sőt fényévekkel lekörözi az Essence ultra strong körömerősítője. Olcsóbb és tényleg hatásos. Ezt sosem venném újra. Az üvege szép, amit újra lehet hasznosítani.

Utoljára szerkesztve: 2013.10.07. 12:12 - 2013.10.07. 12:12

Szerintem semmit sem ér és nagyon kevéske, 5 ml az egész. Kicsit hidratál, de növesztő hatást, azt nem vettem észre. Sokkal jobb ennél a márka körömágybőr ápoló krémje.

2013.05.18. 16:19

Isteni jó! Ahogy elkezdtem használni,pár nap múlva már látható jelei voltak annak,hogy hol volt a még károsodott (előtte sajnos sokáig rágtam a körmöm),és az újonnan nőtt,egészséges köröm.Gyorsan nő tőle a körmöm,nagyon szeretem.

2013.03.11. 19:57

nagyon jó szeretem

2012.09.07. 15:13

Egyszer erre megpróbáltam lakkot tenni, megszáradt rajta, de le lehetett kaparni gond nélkül. Tehát nem szívódik be teljesen, de szerettem, mert én úgy vette észre, hogy használt. Már kifogyott, az üvegjébe ricinusolajat tettem, nekem az is szépen rendben tartja a körmeimet.