Sminkek szemre

3.8
Hozzáadva 2011.10.14.by

Enech

9 ml és 13 ml

Természetesen dús szempillák, tökéletes szin. Nem kenődik.

Kiszerelés: 13ml

2018.07.02. 21:19

Nagyon szeretem ezt a szempillaspirált, mert bár nincs túl nagy keféje, mégis szépen lehet vele festeni a pillákat, bár extra hosszú pillákat nem lehet tőle elvárni. Főleg azt szerettem benne, hogy a korábbi szempillaspiráljaimmal ellentétben ez szépen szétválasztotta a szempilláimat, nem csomósodott rajta a festék. Nagyon örültem, amikor sok évvel ezelőtt rátaláltam. Könnyen megfizethető is. Háromszor vettem újra, de sajnos a legutóbbi termék extra hamar beszáradt és hirtelen mérgemben nem vettem meg ismét, hanem egy GOSH terméket választottam helyette. Lehet, hogy még újraveszem valamikor, mert tényleg nagyon bevált termék.

2018.05.09. 15:24

Életem első szempillaspirálja volt, a keféjét használom mai napig különböző spirálokhoz, nagyon szerettem, csak nekem egy idő után elkezdte irritálni a szememet, ezért kellett váltanom.

2018.03.02. 18:52

Sok szempilla spirált kipróbáltam ezelőtt, de nálam mindig pandamaci effekt volt, pedig csak felülre használom. Na ezzel végre nem, úgyhogy már a sokadikat veszem újra. Természetes hatású, és könnyű lemosni. Én is észrevettem, hogy mintha tűnne el belőle valahova nap végére, mert lemosáskor alig van.

2018.02.20. 22:03

Én nagyon szeretem, már vagy 5-6 éve ezt használom. Hétköznapokra teljesen jó hatást el lehet vele érni, nem túl extrém, de azért észrevehető. Nem pereg le a szemem alá,szétválasztja a szempillákat, a keféje sem vesz fel egy kiló festéket és még könnyű eltávolítani is. Ár-érték arányban nekem ez a kedvenc sminktermékem.

2018.01.23. 14:53

Én nem szeretem ezt a szempillaspirált. Ez se nem hosszabbít, se nem dúsít. Igazából olyan, mintha ki se festettem volna a pilláimat. Ráadásul viszket tőle a szemem.

2018.01.01. 20:34

Ez volt életem első szempillaspirálja,14 évesen. Még a volt barátom vette nekem, es nagyon örültem neki :)Szép fekete színe van, es könnyű felvinni, én azota sokat kipróbaltam, de most már műszempilláim vannak. :) kezdőknek ajánlom!!