Körömlakkok, lemosók

2.6
Hozzáadva 2020.04.21.by

fagas

10 ml.

Növényi alapú, 100% vegán körömlakk. Egészséges megjelenésű körmöket biztosít. Növényi alapú keféjével egy mozdulattal könnyedén felvihető a szín, mely hosszan tart.

26 árnyalatban és egy 2in1 alapozó- és fedőlakk változatban kapható

2024.12.29. 14:58

Akciósan vettem a Dm-ben kb 850-ért, mert kifutó példány volt (190-es árnyalat). Az első használat előtt tennem kellett bele kis lakkhígítót, hogy kenhetőbb legyen. Az első réteg borzalmasan csíkos lett és egyenetlen. A 2. réteggel már jobban mutat. 3. réteget egy másik lakkal teszem rá, hogy csillogjon, így már viselhető. Nekem így több napot kibír, bár én kesztyűben mosogatok.

2023.05.22. 18:54

Nagyon mérges vagyok. Rimmel gélt vettem korábban, annak viszont sajnos nincsenek olyan színei, amit még szerettem volna. Gondoltam, ez biztos még jobb is, mert drágább, mint a Rimmel. Hát egy kalap sz*r és egyből 4 színt is vettem. Lassan szárad, csíkosan lehet csak felkenni és 1 napig bírta.

2022.10.24. 11:09

Rettentő csúnyán viszi fel a lakkot az applikátor és nem csak az első réteg csíkos és hézagos, hanem a többi is.Be-gone-ia 220 árnyalatot használtam. Be gone from my collection haha. Na jó, inkább sírnom kéne, hogy milyen drága volt ez a lakk és mekkora rakás hadd ne mondjam mi.

Utoljára szerkesztve: 2022.07.16. 16:01 - 2022.07.16. 15:56

Akciósan (990 Ft.) vásároltam meg a Rossmannban a 371-es árnyalatot. Imádom ezt a színt, de maga a körömlakk strapabírósága tragédia. Teljes áron a képébe röhögnék a kitalálójának. 2 rétegben vittem fel este a nagyon rövid körmeimre a kezemen. Másnap reggel 1x kezet mostam, megreggeliztem és már 2 helyen le is pattogott...Gyorsan megszárad de nem egyenletesen, ráncos lesz. Színében továbbra se találtam máshol ilyet így természetesen elhasználom, csak veszek hozzá majd egy másik márkájú fedőlakkot, hogy legalább 1 hetet kibírjon. Csak a szín miatt adok neki 2 csillagot, mert az viszont nagy szerelem.

2022.07.07. 14:33

Nekem a 110 van meg, ami "white tea" névre hallgat. Legalább 3 rétegben viszem fel, mert alapból rá is van írva hogy ez nem egy magas fedésű körömlakk, viszont szép tartós:) mosogatást bírja!

2022.06.19. 19:29

156-os árnyalatot vásároltam meg. Talán a legrosszabb körömlakk, amit valaha próbáltam. A kezemen másnapra lepattog, pedig nem végzek komoly munkát. Kipróbáltam a lábamon is, ami a kezemhez képest nincs igénybevéve. Itt se bírja jobban, már másnapra az egyik ujjamról egy az egyben elhagytam a színt.