Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Dm, online

Saulé Blanc Arcfeszesítő, Bőrmegújító Szérum

3.4
Hozzáadva 2016.06.06.by

csilla.hidegsegi

Könnyű állagú feszesítő szérum, mely hidratáló és öregedés gátló összetevőinek köszönhetően azonnali és hosszantartó eredményt biztosít. Magas koncentrációjú hatóanyagokkal - alma őssejt kivonat, magyar termálvíz és hyaluronsav - regenerálja és megóvja a bőrt a mindennapi igénybevétel okozta károsodásokkal szemben.  Kisimítja a ráncokat és visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát.

Normál, száraz és érett bőrre. Dermatológiailag tesztelt.

2018.03.04. 16:46

semmit nem csinalt a börömmel. totalis penzkidobas es elkepesztöen gyorsan elfogyott. nem ajanlom:(

2017.12.11. 14:34

Két csillagot adok, bár magam sem tudom, miért, hisz nekem teljes pénzkidobás volt. Talán csak azért, mert rontani nem rontott a bőröm állapotán, épp csak semmire nem tudom használni. Nekem nem hidratál, használat után feszül a bőröm, sőt kifejezetten olyan, mintha kiszáradt volna, és hidratálásért kiáltana.A másik nagy hibája, hogy nem működik a bb krémeimmel, kis kukacokban lepereg az egész, és úgy nézek ki utána, mintha koszos lenne az arcom. Ezek miatt maximum az esti rutinomban egy hidratáló krém alá tudnám elhasználni, de annyi pluszt nem ad, hogy megérje ennyi pénzért még egy lépést beiktatni.Megvettem amúgy az arctisztító habot és a micellás vizet is, azok valamivel jobbak, de nem csodaszerek. Egyértelműen ez a szérum volt a pakkom leggyengébb láncszeme.

2016.10.21. 10:09

Már jó ideje kíváncsi voltam a Saule Blanc termékekre, de teljes kiszerelést nem akartam venni próbára, így megörültem amikor megláttam, hogy a honlapjukról lehet mintákat rendelni, igaz csomagban, de így is megéri (1 db éjszakai krém + 1 db szérum minta 390 forint postaköltséggel, a minták 3 ml-sek). 3-3 darabot rendeltem, most már több mint egy hete használom őket. Használtam magában is a szérumot és nappali/éjszakai krémhez keverve is, mindkét módon jól működik. Maga a szérum egy színtelen, víznél sűrűbb állagú folyékony gél, 2-3 csepp is elég belőle, jól eloszlatható és hamar felszívódik. Jól enyhíti a vízhiányt, nem okoz semmiféle irritációt. Én krémbe keverve szeretem jobban használni, így nem kell kétszer átkenni az arcomat. Plusz pozitívum hogy nincs benne illatanyag.

2016.10.19. 19:07

Igazán jó, kellemes kis krém.

2016.08.24. 11:57

Színtelen, szagtalan nagyon könnyű (vízszerű) szérum. Hamar beszívódik, nagyon jól hidratál, szebb tőle a bőröm.