Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
myosotis555
A színezék nélküli bőrsemleges pH formula gyengéden tisztítja és védi a hajat és a bőrt a kiszáradástól.
Speciálisan érzékeny bőrű babáknak kifejlesztett. Parfüm, PEG, szulfátmentes.
2022.02.10. 12:50
Nagyon enyhe kis semmi illata van. Nekem es a paromnak vlami bor allergiank van ,ezert most ezt hasznaljuk. Hajat is mostam mar vele. Semmi kulonos ,nem irrital . De kevesnek erzem a tisztitasat.
2020.11.15. 19:47
Csak samponként használom, egyelőre bevált, kb a fél flakon fogyott el fél hónap alatt. Vízzel higítom, úgy sokkal könnyebb eloszlatni.Nem viszket tőle a fejbőröm 3 nap után sem, valamint kevésbé zsírosodik, tovább marad friss érzetű.Nem szárít, pont ellenkezőleg.
2020.10.12. 15:05
Kisfiam érzékeny bőrére bevált, és én is bárhova használhatom magamon. Nálunk alapdarab lett ez a cuki maci.
2020.06.07. 14:47
Tényleg szépek az összetevői, az is szuper, hogy illatmentes, de itt vége is a pozitívumoknak. Nem habzik túl jól, sem samponnak, sem tusfürdőnek nem vált be igazán.
2019.08.22. 21:03
Nem volt rossz, átlagos sampon, nem irritál, szerettem, hogy nincs agyon nyomva illatanyaggal. De kissé előbb zsírosodott tőle a hajam, mint a DM saját baby márkájának a samponjától. Kb egy nappal. De ebből meg kevesebb kellett. Na mindegy, talán egyszer újra veszem, legyen 4 csillag de inkább 3 és felet adnék, mert emlékszem, hogy azért nagyon hamar zsírosodtam tőle.
Utoljára szerkesztve: 2020.04.23. 10:41 - 2019.08.11. 19:50
UP: Töretlen a szerelem. Ezt használom hajmosásra, néha fürdésre, arclemosásra is. Mindig van itthon, a hajamat csak ezzel mosom már jó ideje, Argánolajos hajvégápolót használok még mellé, de balzsamot egyáltalán nem így igazán szép és jól kezelhető hajam van. Nekem arclemosásra és fürdésre is tökéletesen bevált, kellemesen tisztít, nem szárítja a bőrt. Egyedül kézmosásra nem vetettem még be, mert a férjem ragaszkodik az illatos szappanhoz.. Pár hetes használat után felnőttként úgy gondolom, megvan a tökéletes sampon. Szépek az összetevői, és könnyen zsírosodó hajamon pont ugyanazt a hatást éri el, mint bármely másik kifejezetten zsíros hajra szánt sampon kevésbé szép összetevőkkel. Tervezem még testre is kipróbálni, hiszen elvileg arra is jó. Egyelőre nekem ez újravevős, remélem hosszú távon is tartja a hatást 2019.08.11.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.