Schauma Tropical Shampoo
Ár: | 899 Ft | Kategória: | Samponok | |||
Kiszerelés: | 400 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: siss, Módosítva: 2018. július 25.
Kiszerelés: | 400 ml | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Samponok | |
Revitalizáló frissesség és hidratálás a hajnak nyáron, trópusi gyümölcsös illattal.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Igazából semmi nagy was is das viszont isteni az illata még ha sokáig nem is érződik . Teszi a dolgát, csodát nálam nem igazán művelt, nem viszket tőle a fejbőrőm és nagyjából ennyi. Ha újra is veszem akkor is csak az illata miatt fogom .

Kedvenc hajsamponom. Bár való igaz, hogy hajmosásnál nagyon összekócolja a hajat, de legalább dúsabb hatású lesz a hajam tőle, nem lelapult. Egy kis kifésülő balzsamra szükségem van mindig a használata után. Viszont nagyon-nagyon jól tisztít, 1-2 nappal ki tudom tolni a hajmosást, ami nekem ugyanolyan fontos, mint az, hogy ne legyen lelapult a hajam. Tetszik az illata, tetszik a csomagolása.... kár, hogy alig lehet kapni pár helyen.

Az első Schauma termék, amit kipróbáltam és meg is maradok nála jó ideig! Nálam 1-2 nappal kitolja a hajmosást, egyáltalán nem zsírosít. Az illata pedig csak hab a tortán

Nekem nagyon nem vált be. Teljesen elnehezítette a hajam és két nap után már olyan zsíros volt, mint máskor egy hét után. Az illata viszont nagyon finom. Valószínűleg sminkecset mosásra fogom elhasználni.

Imádom az illatát. Pont amiatt vettem meg. Viszont nekem is nagyon összekócolódik a hajam tőle, de minden hajmosás után használok fésülés könnyítőt. Ettől függetlenül jól tisztít.

Szuper illata van, nagyon nyárias, és jól habzik. Nekem mosás közben eléggé összekócolja a hajamat, úgyhogy muszáj valamilyen kifésülő terméket használnom utána, különben összeáll az egész egy nagy csomóba. Viszont ami nálam nagy pozitívum, hogy a gyenge kis vékony hajszálaimat mintha enyhén elnehezítené, van egy kis súlya és tök jól tudom formázni emiatt.

Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)