Fog- és szájápolók
Lelőhely: Patikák, bioboltok, online

Schüssler Fogkrém Aktív Szénnel

2.8
Hozzáadva 2021.09.23.

Natúr fogkrém aktív szénnel, menthol ízzel, kétféle Schüssler ásványi sóval. Ez a két biokémiai só (calcium fluoratum, calcium phosphoricum) együtt segíthet a fogzománc épségének megőrzésében illetve megerősítheti a fogak állkapocsban való rögzülését. Az aktív szén védi a fogakat és extra fehérítő hatással rendelkezik. Hatékonyan távolítja el a lepedéket, és a borsmentának köszönhetően kellemesen friss és tartós leheletet kölcsönöz egész napra.

SLS mentes, vegán termék

2025.03.18. 10:47

Nekem nem jött be, tök jó összetevői vannak, de lehetne mentolosabb.

2024.10.08. 21:00

Borzasztó íze van.Olyan mintha cigit szívtam volna el fogmosás helyett.A szemcsék amik benne vannak olyan érzést keltenek a szájban mintha homokot rágnék.Számomra pénzkidobás volt.Sokkal kellemesebb ízű fogkrémek vannak aktív szénnel amiknek az ára is kedvezőbb.Biztosan nem fogom újravenni.

2024.07.17. 09:30

Pénzkidobás. Több napot adtam neki, de se nem fehérít és a tisztító hatást sem érzem.

2024.05.18. 12:36

Imádom ezt a fogkrémet. A sminkexpon kaptam és azóta már vásároltam is belőle. Egyáltalán nincs erős mentolos íze, szépen tisztít és szuperül az összetevői.

2021.08.19. 06:14

Tökéletes inci, ára borsos 1800-2300 forint és nem a legnagyobb tubus, VISZONT amit tud az nagyon kemény. Érezni benne az aktív szenet és habzik, élmény vele fogatmosni. Első tubus után biztos újra fogom venni.