Hajápolók

4.3
Hozzáadva 2020.08.26.by

Kitsyke

• Nyári hajbalzsam
  • Regenerálás a nap, a strand és a medence által igénybevett hajnak.
  • Barackolajjal és UVA/UVB szűrővel

Utoljára szerkesztve: 2022.01.31. 23:18 - 2022.01.31. 23:15

Tyű. Meg voltam győződve, hogy az összes gliss kur fufu egyforma, de úgy tűnik ez nem olyan mint a többi (a feketét, a fehéret, a magentát és a babarózsaszínt próbáltam, meg talán egy kéket is valamikor az ősidőkben). Először is, ez mintha olajosabb lenne, fényesebb lesz tőle a hajam, de jobban le is lapul, és zsíros hatása van. Mondjuk valamelyest mintha jobban táplálna, de mivel használok más leave-in terméket is, ebben nem vagyok teljesen biztos. Másrészt, szerintem az UV-szűrő hatása humbug, ugyanúgy kifakul a hajam tőle a napon, ráadásul a szöszös-szálkás hatáson sem segít. Viszont el kell ismernem hogy az illata nagyon különleges, engem halványan a Dalissime parfümre emlékeztet. Szóval összességében nem utálom, teszi a dolgát, de bámelyik másik gliss kur fufut előbb újravenném mint ezt.

Utoljára szerkesztve: 2021.07.22. 07:30 - 2021.07.22. 07:30

Annak ellenére, hogy kifejezetten nyári termékként került piacra, én télen szereztem be, olvasva a pozitív véleményeket. Nem gondoltam volna, hogy ki fog tartani nyárig, de még majdnem a fele megvan. Csak hajmosást követően, szárítás előtt használom, száraz hajra nem szeretem fújni az ilyen jellegű termékeket. Először nem voltam különösebben elragadtatva tőle, mivel nem tudtam, hogy a selymes és puha végeredmény elérésében mekkora szerepe van ennek, és mekkora a balzsamnak, illetve a hajolajnak. Aztán egyik alkalommal csak ezt a terméket használtam, és meglepődtem, milyen légiesen könnyűvé vált tőle a hajam, csak úgy siklott a fésű a hajszálak között. Egyedül az illatával nem vagyok kibékülve, de kb. az összes Gliss Kur termék illatával így vagyok, nekem túl erőteljesek.

2021.06.20. 11:49

Kellemes illata van. Könnyebben ki lehetett fésülni a hajamat, viszont hamarabb zsírosodott tőle.

Utoljára szerkesztve: 2021.04.16. 11:50 - 2020.12.20. 18:26

Szerintem ez volt az eddigi legjobb hajspray amit a Gliss Kurtól próbáltam. Nem szárít, nem zsírosít, az illata sem rossz.

2020.10.16. 07:25

Zöld címkés akcióban jutottam hozzá, nagyjából 2 hete. Dupla körös Garnier samponos mosás és Garnier balzsamos ápolás után, ugyanennek a Gliss Kur limitált családnak a pakolását használtam, majd felcsavartam a hajam egy törölközőbe, így hagytam kb. negyed órán át és a törölköző száraz hajamat átfújtam ezzel a termékkel. Ügyeltem rá, hogy a hajtöveket ne nagyon terheljem vele, inkább a hajhosszra fújtam, főleg a fenék alá érő hajam utolsó 15-20 cm-jére vittem fel. Összesen talán 6-8 fújás volt az egész, majd ezután megszárítottam a hajam - az időjárás miatt sajnos már muszáj. Illatát nem különösebben éreztem sem a nedves hajamon, sem szárítás után sajnos, inkább csak kifújás közben. Nem is tudom mihez hasonlítani az illatot, nem tipikus nyári, nem tipikus gyümölcsös, inkább egy picit mélyebb, de mindenképpen nagyon kellemes illat, csak sajnos hamar elillan és egyáltalán nem intenzív. A hatása összességében kellemes, ad egy selymesebb érzetet a hajnak, szerintem az ápolás is megfelelő, nem kezd szálkásodni, seprűsödni a haj napokkal a mosás után sem, és a hajszárító használat ellenére sem. Viszont azt vettem észre, hogy hiába nem fújtam belőle direkt a hajtövekre, elkezdett zsírosodni, nehezedni. A nehezedés egyébként a hajhosszomon is jelentkezett és mintha picit össze lenne esve a hajam. Nem durva módon, de azért én észreveszem. Gazdaságosnak gondolom a terméket, szerintem egy jópár hónapig kitart. Ügyelni fogok a hajtövek körüli használatra, bár hozzá kell tenni, hogy így legalább nem száll a baba hajam össze-vissza és nem kezd el kicsit sem "kidrótosodni" a hajhosszom, valamint a hajvégek is szép ápoltak. Örülök, hogy kipróbáltam, nem estem hasra tőle, de egy általános ápolónak nagyon jó, még így ősszel is megfelelően szuperált. Ha valaki még talál valahol, ajánlom kipróbálásra. Szerintem senki nem fog csalódni, főleg meg ilyen akcióban megvásárolva, hiszen a nyár végeztével kifutó termék lett.

2020.09.17. 17:34

Ezt használtam egész nyáron és imádtam. :) Máskor minden nyáron kifakult a hajam vége, de ezzel nem. Könnyebben is lehetett fésülni a hajam és még illatos is. Jövőre is beszerzem mindenképpen.