Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
cioccolata
Alkoholmentes. Extra friss lehetetet biztosít.
2018.08.03. 08:34
Kellemes ízű szájvíz, bár kicsit erős, de azért viselhető. Nem lett kedvenc, de szeretem, hogy alkoholmentes, és szerintem a célnak pont megfelel.
2017.12.01. 13:29
Nem rossz, de még mindig keresem az igazit. Néha kicsit fura íze van, a hatása sem tart sokáig. Ár-érték arányban viszont nagyon jó, ezért néha-néha visszatérek hozzá.
Utoljára szerkesztve: 2016.12.05. 22:19 - 2015.07.25. 06:13
Update: ismét a fehér flakonos verziót használtam. Át-érték arányban kiváló. Én a fehér flakonos Intensiv párját használtam. Egyébként nem rossz alternatíva ha a Listerine épp teljes áron van.
Utoljára szerkesztve: 2015.04.22. 06:35 - 2015.04.22. 05:20
Mivel az alkoholos szájvizeket nem ajánlják, a Müllerben ezt vettem le a polcról, gondoltam, kipróbálom. A Listerine-hez viszonyítva eleinte rémes volt az íze, de aztán lassan megszoktam. Főleg jó erős fogkrém után használva már fel sem tűnt a furcsa mellékíz. Nem rossz, de nem vettem újra.
2014.04.25. 15:15
borzalmas íze van, borzalmas utóízzel. és a fogaimnak is fura árnyalatot adott.
Utoljára szerkesztve: 2014.01.25. 18:55 - 2014.01.25. 18:55
A hatása tetszik, de a kissé kesernyés mellékíze nem.