Marcsi66
Szemöldökpúder duó a tökéletes, természetes hatású szemöldökért, mely egész nap tart.
3 árnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2020.06.12. 17:31 - 2020.06.12. 17:28
Szeretem a kis dolgokban is a legnagyobbakat, és ez tényleg igaz erre a szemöldökfestékre. A BR602-es Medium Brown árnyalatban van meg, ami a barnásvöröses hajamhoz és a sötét, de egyre inkább ritkuló szemöldökömhöz a számomra tökéletes megoldás.Könnyű felvinni, és nap végéig ki is bírja, én legalábbis nem szoktam igazítani. Maga a tartó amellett, hogy igencsak esztétikus, mint a képen is látható, jól ki van találva, praktikus benne a tükör is. A festékhez egy kétvégű applikátor is tartozik, mini mérete ellenére hasznos kis eszköz. Egyik vége ferde ecset, a másik pedig egy spéci szivacsos rész.Nem volt olcsó, de rá is igaz, hogy örök élet+2 napig velünk marad, így bőven megérte az árát. Csak remélni tudom, hogy ha már nem kapható, helyette legalább ilyen jót dobott piacra a Shiseido.Ha valahol még elérhető, csakis ajánlani tudom, mert amit ígér, azt messzemenően teljesíti is.
Utoljára szerkesztve: 2018.10.17. 18:31 - 2018.07.27. 10:32
Ez az első szemöldök púderem, és amíg kapható, addig az utolsó is. Eddig ceruzával oldottam meg az alig szükséges kitöltést, de igazán örülök, hogy bevállaltam ezt a terméket. Az első használatkor igencsak meglepődtem, milyen intenzív a színe; ebből kifolyólag valószínűleg jó sokáig elég lesz. Nekem fekete szemöldököm van, így a legsötétebb változatot választottam. Hétköznapokra a világosabb része inkább hasznos. Nem pereg, nem kenődik, nagyon szépen tart, tényleg. Szereti-szereti :)Update három havi mindennapos használat után: must have forever
Utoljára szerkesztve: 2018.06.26. 20:11 - 2018.06.10. 18:25
Hát ez eszméletlen jó! Eddig csak szemöldökceruzákat használtam,eddig! Hogy ez mennyivel szuperebb hatást csinál,csak ámulok! Természetes,helyén marad egész nap,bírja az izzadást,párát,mindent! Az ára húzós,de megéri,mert sok van benne, igényes a csomagolás,és a végeredmény megér minden pénzt! Millió csillag! Teszteltem strandolás közben is, simán bírja,nem kenődik el,nagyon jó!!!
Utoljára szerkesztve: 2017.03.12. 13:56 - 2017.03.12. 13:52
Tökéletes! Kb. két éve van már meg, alig fogyott, holott rendszeresen használom, szuper a két szín (világosbarna), igényes a csomagolás, nem kopik, nem karcolódik össze-vissza, sőt még az applikátor is teljesen jó. Tartós, természetes, nem mászik el. Nincs agyonszedve a szemöldököm, de azért egy kis korrekciót, kiemelést megérdemel. Az Alverde szemöldök-spiráljával rögzítem, nagyon jók együtt.
2016.09.12. 11:36
Legjobb! Nagyon sokáig elég, nagyon tartós - nap végére sem kenődik, vagy halványul a felvitt festék.Szintén szőke vagyok, nagyon halvány és vékony szemöldökkel, így a legvilágosabb árnyalata van meg - tökéletesen passzol.Több más márka szemöldökpúderét kipróbáltam, mielőtt ezt megtaláltam (Artdeco, Estee lauder, Isadora stb) de ez minden tekintetben magasan "veri" az összeset.Köszi a feltöltést.
2016.09.02. 19:12
Azért töltöttem fel h tudjam véleményezni.A legszuperebb szemöldökpúder amihez volt szerencsém.Fél éve vettem kb Iparfin 7300,most még egy ezressel olcsóbb,üzletben 10000 ft,-ért láttam,Én a legvilágosabb árnyalatot,mivel szőke vagyok,és csakis ezt ajánlom akik szintén.A paletta 2 színből,az egyiket csak hétköznapi sminkhez,a másik jóval erősebb,alkalomra inkább.Nagyon gazdaságos,mert kevés kell belőle,és azért imádom a legjobban,mert rendkívül jól dúsít,hihetetlen amit a szemöldökkel művel.Egyszerű,gyors a felvitele,nem kopik,a kánikulát maszatolás nélkül,simán kibírta,,,Ajánlom,ez megéri az árát.