Tavaly valamikor volt egy olyan akció a Müllerben, hogy az Ibuki család 3 tagját meg lehetett vásárolni próbacsomagban (30 ml kiszerelésben). Mivel nem szeretnék már többet drága termékeket kukába dobni vagy elajándékozni, így rögtön kaptam az alkalmon. A három terméket (lemosó, koncentrátum és ez) egymás után, három lépésben használtam. Először letisztítottam lemosóval az arcot, majd rákentem a koncentrátumot s végül ezt a hidratálót. Az illata nekem nagyon sok, agresszív, szerintem elég vegyszerszagú, főleg azért, mert sok kímélő terméket használok és azok mellett ez kiütközik. Nos az egyik legnagyobb csalódásom az utóbbi években. Nekem nagyon érzékeny a bőröm, így ennek a termékcsaládnak a használatától 2-3 alkalom után nagyon pattanásos és irritált lesz. Emiatt próbálgattam a termékeket önmagukban is, de végül odaadtam a tesómnak őket. Ő elég kampányszerűen használja, mert mindig elfelejti a termékek sorrendjét, de nem panaszkodott rá. Szerintem ha valaki az Ibuki vonalnak a megvásárlásán gondolkodik feltétlenül kérjen mintát a Müllerben vagy Douglasban, mert nekem 2 használat után csodálatos puha és bársonyos lett a bőröm, de amint folytattam a használatot, akkor annyira tönkrement, hogy nagyon nehezen hoztam utána helyre. Erre a krémre gyanakszom a trióból, ami a legtöbb kárt csinálja. Gondolkodtam azon is, amit sok helyen olvastam, hogy sok terméket egy vagy több hónapig kell használni, mire a bőr megszokja. Szóval lehet, hogy ha kitartó vagyok a ragyák eltűntek volna és szebb lett volna a bőröm, de ennek nem láttam értelmét. Egyrészt nagy luxus egy hónapig ragyás képpel mászkálni a bizonytalan végeredmény reményében, másrészt ez a termék nem ránctalanít, ebből kifolyólag kellett volna vennem még valami ránctalanítót pluszban, amivel lehet, hogy nem lett volna kompatibilis.Sajnálom ezt a kellemetlen tapasztalatot, mert felcsillant a szemem a kis kiszerelések láttán, mivel ez utazáshoz is nagyon praktikus lett volna.