Signal

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Fog- és szájápolók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   hipermarketek, drogériák   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: sephora, Módosítva: 2013. március 17.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   hipermarketek, drogériák
Kategória:   Fog- és szájápolók

bibi24

Kajmi

2021. június 15.

Nagyon szeretem ennek a fogkrémnek az ízét. Jó ár-érték arányú, megfelelően tisztít, jól habzik.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. június 15.

KupaiVirag

2016. május 3.

Nem most használtam ezért nem emlékszem minden részletére, de annyi azért rémlik, hogy imadtam az ízét, jó volt használni, mert jól habzott és tiszta érzetet hagyott maga után, de sajnos egymagában nem tudott egész napos friss leheletet biztosítani. Ezen kívül nem tapasztaltam rosszat, nem bántotta a fogínyemet és az ára is kedvező, van nála jobb, ezért nem hiszem, hogy újravenném, de egynek nem volt rossz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2016. május 3.

Kishoshi

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2014. július 24.

Szerintem ez a legjobb fogkrém!Végzi a dolgát,és ízre se találtam jobb fogkrémet eddig.Nem túl erős,pont jó.Ára verhetetlen,én 220-ért vettem darabját(igaz,75 ml).Minőség és olcsóság egyben!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. július 24.

siss

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2013. június 14.

Fogmosás közben jó mentolos íze van,jól habzik és tisztít rendesen,viszont a friss érzés mosás után kis idő elteltével már sehol sincs.Ez pedig engem zavar.Amúgy jó kis fogkrém.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. június 14.

sephora

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2013. február 20.

A kedvező ára miatt vásároltam meg (2x100 ml duopack 550 Ft).
Az íze megfelelő mértékben mentolos, átlagosnak mondható fogkrém, szerintem tud annyit, mint bármelyik közepes árfekvésű fogkrém.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. február 20.

A kedvező ára miatt vásároltam meg (2x100 ml duopack 550 Ft).

Hidratálók: Sorbitol

Mészkő, melyet a kozmetikumokban többféle céllal is használnak. Sminkekben pigmentként, krémekben fehérítő és olaj felszívó anyagkénet, fogkrémekben pedig dörzsölő, tisztító anyagként használt. Leggyakrabban alapozókban, primerekben és púderekben találjuk, mint mattító, olaj felszívó anyagot. Általában 2-5% közötti koncentrációban használt. (forrás)

Sorbitol h 1 1

Vízmegkötő és sűrítő anyag. Az élelmiszeriparban is használt cukorpótlóként (édes ízű).

Kovasav. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint emulziókat stabilizáló, porok szóró- és nedvszívó képességét növelő hatású összetevő és dörzsszemcse (aránylag enyhe). Nagy duzzadóképessége miatt paszták, pakolások készítésére, fogkrémekben és fogporokban is alkalmazzák.

Kókuszból előállított tisztítószer, felületaktív anyag. Bár a hírneve nem túl jó, Paula Begoun szerint egyáltalán nem igaz az, hogy az SLS az egészségre veszélyes vagy rákkeltő. Ami viszont igaz, hogy bőrirritáló (annyira, hogy jellemzően SLS-t használnak a kozmetológiai kutatásokban a bőrirritáció kiváltására, hogy pl. különböző gyulladáscsökkentők hatását teszteljék aztán), ezért hacsak nem az összetevő lista utolsó helyeinek egyikén szerepel jobb kerülni. Az SLS-t tartalmazó tisztítók általában túlságosan is tisztítanak és megbontják a bőr természetes védőrétegét (natural skin barrier). Részletes információ a futuredermen

Az összetevőt fluortartalma miatt, a fogszuvasodás megelőzésére adják fogkrémhez, általában a Sodium Fluoride helyettesítésére. Egyes vizsgálatok szerint a mozgásszervekre és a légzőrendszerre nézve enyhén mérgező, ezért ha lehet, el kell kerülni a lenyelését.

Íz- és illatanyag keverék, EWG szerint a Fragrance / Parfum összetevő szinonímája.

Cellulózból (legfőbb növényi rost) előállított természetes összetevő, melyet elsősorban sűrítőanyagként használnak. Ezenkívül még felületi hártya képző, emulzió stabilizáló és maszkoló (kellemetlen illat, íz semlegesítése) funkciója is van.

A benzil-alkohol egy szerves vegyület, a legegyszerűbb aromás alkohol, mely bizonyos gyümölcsökben és teákban természetesen is megtalálható. Színtelen, kellemes, virágos illatú folyadék. Remek antibakteriális és gombaölő tulajdonságának köszönhetően a kozmetikumokban elsősorban tartósítószerként használt összetevő. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Szacharin. A kozmetikumokban ízesítő, édesítő funkciót tölt be. Gyakori összetevője a fogkrémeknek illetve különféle szájápolással kapcsolatos kozmetikumoknak.

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.