Szérumok, Kezelések

3.8
Hozzáadva 2016.05.05.by

svivko

10 ml, 30 ml, 75 ml és 150 ml

5 dimenziós szérum: bőrszerkezet-visszaállító, feszesítő; ránctalanító hatású, problémás bőrre; foltelhalványító, gyulladáscsökkentő, egészséges, ragyogó arcbőrt kreál

90%-os Pitera tartalommal, melyet a márka tudós megalapítója kísérletezett ki, és nevezett el az egészséges bőr érdekében. Ezenkívül létszükségletű vitaminokkal, ásványi anyagokkal a gyönyörű és egészséges bőr érdekében. Világszerte használják, és Csoda Víznek becézik, mert 28 nap alatt visszaállítja a bőrt a normál, életteli állapotába, legyen szó aknéról, vagy nagyon száraz bőrről.*

* A nők 8%-a vett észre látható, pozitív különbséget 28 nap használat végén.

Krémmániára feltöltött dupe-jai: Missha The First Treatment Essence termékcsalád, Innisfree Soybean Energy Essence, IOPE Bio Essence. (Ezenkívül: Tonymoly Intense Care Galactomyces.)

2020.04.16. 20:41

Nekem van ebből 3 nagy üveggel. Ajándékba vettem anyukámnak még kint Koreában, de nem használja, így én használom. Őszintén olyan, mint egy büdös víz :D én már elhasználtam 1 üveggel, most tartok a másodiknál, azért használom, mert sajnálom a pénzt, amiért vettem így elhasználom (bár én a 3 üveggel vettem 30e-ért, akciós volt). Nem látok változást. Nem ront a bőrömön, nem okoz pattanást, igazából nem hidratál, nem ránctalanít, nem húzza össze a pórusokat, semmit se csinál pedig 6 hónapig minden este használtam arcisztitás után, krém előtt. A krémem is megvan hozzá ajándékba, egy kis kiszerelés. Nah az ugyan ez. Nem nagyon jött be ez az SK II pedig nagyon akartam szeretni.

2018.11.26. 15:07

Nálam semmit nem csinált, pedig olyan sokáig vágytam rá :(

2017.08.29. 19:57

Jó termék, de én úgy gondolom nem ér meg ennyi pénzt, nem volt wow hatás.Nem venném újra.

Utoljára szerkesztve: 2016.12.18. 11:49 - 2016.04.23. 16:14

UD 2:Jelentem 50 éves vagyok és SK_II függő.... Eredetileg kevert bőröm volt, amit egy komoly betegség, amin félig vagyok túl, szárazra módosított. Tavaly télen, amikor még nem tudtam, mi a baj, kb 3 féle tápláló krémet rétegeztem estére, nappalra pedig 2-őt. Most ott tartok, hogy ha nem sminkelek, és bevallom, jelenleg kisebb gondom is nagyobb annál, majdnemhogy elég ez az essence nappalra, estére meg egy szérum meg egy krém. (A betegséget csak azért említettem, hogy az legyen azért egyértelmű, hogy nem ez a cucc tett rendbe, de hogy ez tart rendben, az tuti.) Most már az is alig észrevehető, hogy szárít. Tanulság: ha nagyon nagyot változik a bőrötök, vizsgáltassátok ki magatokat de nyomban!!UD: A távol-keleti ebayes rendelések,ahogy beauty blogokon olvasom, ritkán szónak újrarendelésről, inkább folyamatos kipróbálásokról és tobzódásról:) Én viszont most újrarendeltem ezt a terméket, mert tényleg nagyon jó, még ahhoz sincs kedvem, hogy sokkal olcsóbb galactomies v mi szérumokkal próbálkozzak, mert a travel size nem olyan drága, és nekem bőven elég volt kb. napi használattal 3 hónapig. A lentiekhez annyit tennék hozzá, hogy van egy kis szárító hatása, utána télen krémezni kell, de nyáron fel sem tűnt.Ez a trutyi lehet a keleti ANR. Amikor a Missha és egyéb gyártók létrehozták a maguk essence-ét, ennek olcsóbb változatát szerették volna kifejleszteni. A Pitera legendáját a gyártó táplálja egyébként. Viszont PC Beautipediájának gyenge pontja itt is kiütközik: olyan szinten leszólja ezt, hogy már kíváncsivá tesz - ők 2 pontot adnak rá, a felhasználók meg 5 körülit. Nyilván ésszel kell kezelni az egyik gyártó értékelését az összes többiről, még ha gyakran egybeesik is az érdek meg az igazság. Én nem használom nagyon régóta, de a többi felhasználóhoz csatlakoznék pontozással. Szerintem fantasztikus anyag, majdnem vízállagú, naponta használható, és egyértelműen látszik a hatása az öregedő bőrön.Nagyon nehéz megfogalmazni, hogy miben is áll ez a hatás. A marketingesek leírásában szereplők közt a ragyogásfokozásban találok még a legtöbb fantáziát - ahogy a bőr öregszik, a nőnek a pórusok, a bőr megnyúlik és lefeg némiképp, a szép egységes bőrszínből pedig valami tarkabarka dolog lesz, szóval az egész bőrfelszín egy minuciózusan kidolgozott 3D patchworkhöz kezd hasonlítani. Na ennek ez véget vet, valahogy olyan fiatalos fény/szín/állag kezd rá visszatérni - legalábbis a fürdőszobában, mesterséges fényben-, amit mennyire takargattunk annak idején púderekkel meg alapozókkal teljesen értelmetlenül! Amilyet ma semmilyen fénypúderrel nem lehet elérni, annál kevésbé, mert nem is túl előnyös az öregedő bőrnek már. Az egész addig tart, amíg használjuk, de addig viszont tart... Szóval attól eltekintve hogy mocskos drága, legszivesebben egész életemre betáraznék belőle, bár persze biztos az ő hatása se lesz elég 5-10 év múlva...

2014.06.06. 19:16

Minden pénzt megér!!!