Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Sminkek arcra
Primerek
Lelőhely: Online

Smashbox Photo Finish Pore Minimizing Primer

4.2
Hozzáadva 2017.12.12.by

anonymous

Olajmentes, mattító primer, amely azonnal elhalványítja a hibákat, csökkenti a pórusok láthatóságát és szabályozza az olajosodást akár 8 órán keresztül.

11 300 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2022.11.01. 13:56 - 2022.11.01. 13:50

Itt vettem olcsóbban, a teljes árat nem vagyok hajlandó kifizetni érte, mert annyit nem ér. Inkább korrektnek mondanám. Szeretem a szárazabb, darabosabb állagú primereket, mint amilyen ez is. De ebben a kategóriában a Clinique színes Superprimere volt a csúcs. Amúgy jól teljesít, szépen egységesít, mattít, blőröz.

2021.06.09. 07:21

Nagyon szeretem. Az ára húzós, de kevés is elég belőle és hatásában eddig a legjobb primerem, így hajlandó vagyok áldozni rá. Nekem sokkal jobban bevált, mint a NYX vagy a Benefit primere. Tág pórusaim vannak, amiket nagyon szépen minimalizál a nevéhez hűen. A bőröm nagyon zsíros, de egész jól kitart a mattító hatás, mondjuk kb. 4 órát. Ha fele ennyibe kerülne, akkor 5 csillagot adnék, így sajnos csak 4.

2021.02.15. 19:07

Szeretem, de nincs tapasztalatom más minimalizálóval így nem tudom hasonlítani. Remélem belefutok majd egy olcsóbba, ami hozza ezt a tudást. Az ár miatt csak 4

2020.11.06. 21:47

Sokkal többet vártam ettől a terméktől. Az állaga nekem túl darabos, lehet azért, mert már alapból régi volt a termék, amikor megvettem. Benefit primer sokkal jobb minőségú, de drágább.

Utoljára szerkesztve: 2020.03.29. 12:31 - 2020.03.29. 12:30

Vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Az tény, hogy a pórusokat szépen eltünteti, de hogy a kombinált bőröm olajosodást nem kontrollálja (főleg nem 8 órán át), az tuti. Enyhén színezett, könnyen terül, és az alapozókkal is jól kijön. Nem rossz, nem rossz, de ugyanezt olcsóbb primerek is hozzák, így ennyiért nekem nem éri meg. Szerencsére csak egy 12 ml-es mini kiszerelést vettem, nem venném újra.

2019.08.10. 13:13

Enyhén színezett, ami feltéve nem látszik. Az állaga nagyon-nagyon sűrű, kissé darabos, érdemes melengetni az ujjaink között. Teljesen lemattít, eltünteti a pórusokat, de ezzel átfényesedtem. Szintén nem pattogtam ki tőle, nagyon tartja a sminket egész nap és védi a bőrt. Először ezt próbáltam ki és el voltam ájulva, ezért vettem meg az ikonikus átlátszó primerüket egy véletlen folytán, ami számomra még tökéletesebb. Viszont ez semmit nem von le az értékéből, kimagaslóan jó.