Lelőhely: Online, douglas

Hozzáadva 2024.01.09.by

malvada

Fejjegyek: mandula, pisztácia

Szívjegyek: heliotrop, jázmin

Alapjegyek: szantálfa, vanília, sós karamell

2025.02.20. 18:27

Isteni illat, viszont hihetetlenül drága ahhoz, hogy konkrétan 5 percig lehessen érezni. Nagy kár 😕

2025.01.19. 20:19

A Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa ’62 Testpermet egyszerűen imádnivaló! Az illata olyan édes és egzotikus, mintha egy trópusi üdülőhelyen lennél – egy tökéletes mix a karamell, a vanília és a frissítő narancs jegyeivel. Az illat tartós, de nem túl tolakodó, szóval egész nap érezhető, de nem zavaró. A permet állaga könnyed, gyorsan eloszlik a bőrön, és nem hagy ragacsos érzést, így frissítő hatású. A csomagolás szuper dizájnos: a színes, vidám flakon szinte önálló dekoráció a fürdőszobában. Ha egy igazán finom, trópusi illatra vágysz, amit mindenki észrevesz, akkor ezt mindenképp próbáld ki!

2024.11.28. 20:15

Én meg adom neki az 5* Rajtam nagyon tartós és van benne egy kis maszkulinitás is ,ami szép csavar. Ezt gondolom a pisztácia és a sós karamella adja. Rajtam iszonyat jól működik.

Utoljára szerkesztve: 2024.11.28. 21:54 - 2024.11.28. 16:23

Az illata nagyon jó, többen megdicsérték, amikor ezt viseltem, viszont a tartóssága nem a legjobb. Pár óra múlva már nem is érzem, hogy magamon lenne. Ezen kívül zavaró, hogy a kupak ilyen könnyen lejár róla, táskában pillanatok alatt leesik, ennyi pénzért azért jobban figyelhettek volna erre. Összességében nem fogom újra venni a terméket.

2024.08.05. 20:09

Az illata 10/10 a tartósságával van problémám, mert az ára elég borsos ahoz , hogy csak 10 percig érezzem.

2024.07.31. 09:57

A boltban nagyon tetszett, így meg is vettem. Pár napig használtam, de kb. csak addig éreztem magamon, amíg kifújtam. Engem nagyon emlékeztet egy VS testpermetre, ami viszont kókuszos, de szerintem egy az egyben ugyanaz az illat. Mostanában vanília lázban égek, keresek minden terméket, aminek ilyen az illata, de ez csalódás volt. Azóta el is adtam.