Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros
Lelőhely: Kozmetika, online

Solanie Fekete Szappan

3.9
Hozzáadva 2015.07.27.

Használatát zsíros, tisztátlan, szeborreás, viszketésre hajlamos bőrkezelés előtti tisztításra vagy otthoni mindennapos arctisztításra ajánlják.

Lúgos kémhatásának köszönhetően bőrpuhító hatású. Az ichtihol jótékony hatással van a gyulladt pattanásos, aknés, irritált, rozaceás bőrre, és segíti helyreállítani a faggyúmirigyek normál működését. A kellemes illatú antibakteriális lenolajos szinergens hatásával segíti a bőr nyugtatásátés mindennapos tisztítását. Nem szárít. Használata után a bőr hidratált és puha marad, így érzékeny bőrre is alkalmazható.

2599Ft-tól

2025.01.09. 21:11

Nagyon szeretem a márka termékeit, a szalonomban is ezt használom. Igazán hatékony ez a termék is, a vendégeim is nagyon szeretik lakossági kiszerelésben otthoni ápolásra használni a saját, kialakított rutinjukban.

2022.08.18. 22:59

Amikor 3 évvel ezelőtt a kozmetikusom ajánlotta a lemosót a mitesszereim és a pattijaim miatt, de sajnos a közben száraz bőrömet és néhol sérült barrieremet eléggé szárította ez, szóval arclemosás után kicsit húzódott a bőröm, úgyhogy néhány alkalom után el is tettem a szekrénybe, és csak havi 1-2szer vettem elő. Na de idén nyáron, az egyre sokasodó mitesszereim és a pattanásaim ellen megint előkaptam ezt, és hosszú kihagyás után amikor először használtam, akkora tisztaságérzetet adott, hogy most már ki is végeztem ezt a flakont, mert az időközben zsírosabbá vált bőrömre meg nagyon jó volt, érezni lehett az tisztaságot az arcomon, de mégse szárította csikorgósra a bőrömet, sőt.Szóval csak zsírosabb bőrűeknek ajánlom, de nekik nagyon, vagy esetleg normál/ kombinált bőrűeknek nyáron.

2022.05.26. 06:39

A tudatos(nak mondható) bőrápolást a Solanie termékekkel kezdtem. Nem volt szép a bőröm soha, az államon mindig voltak aknék, nem volt egységes a bőrképem. Azt hittem akkor még, hogy vele megkaptam életem lemosóját. Használtam, nem minden áldott nap, de szinte. Semmi változást nem hozott. Sőt, szerintem néhány aknét neki köszönhetek. Vissza gondolva, nem is tudom miért vettem meg és nem olvastam előtte utána a termékeknek.

2021.07.31. 08:43

Szuper termék, gyorsan megszerettem. Kis mennyiség is elég belőle, így nem fogy olyan gyorsan. Szépen tisztítja a bőrt, a pórusok mintha 1-2 nap után már kisebbnek tűntek volna. Máskor a cysta szerű pattanások hosszú ideig gyulladtak maradtak, de amióta ezt a lemosót használom ez a probléma is megszűnt. Biztosan újra fogom vásárolni.

2021.05.11. 19:46

Vízhiányos bőröm van, pattanásokkal szépen elbánik, nem szárít. :) Nekem bevált.

2020.09.21. 10:48

Már több mint egy hónapja használom, szépen tisztít és nyugtatja, mattítja az érzékeny, zsíros bőrömet, de nem szárítja ki. Nekem nagyon bevált, újra fogom venni. :)