Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Katica0919
92% Centella Asiatica kivonatot tartalmazó hűsítő, nyugtató gél, mely hatékonyan nyugtatja meg az irritált bőrt. Könnyű textúrája azonnal felszívódik a bőrbe, és frissítő érzést nyújt. Szükség szerint használható az arcon, a hajon és a testen is.
2023.04.05. 11:20
Én teljes testre használom. Nyáron, vagy szolárium után, ha picit megégett a bőröm. Kiválóan nyugtat, hamar beszívódik. Másnapra szinte teljesen lehúzza a pirosságot.
2022.12.15. 19:29
Hídratalonak kevés, szerumnak kevés, hamlasztonak szintén.
Utoljára szerkesztve: 2023.11.19. 15:32 - 2022.05.24. 14:42
22 május: Eredetileg azt hittem, hogy ez egy hámlasztó, de olyan kevés aha/bha/pha van benne, hogy ilyet nem lehet elvárni tőle. Hidratálásra, bőrnyugtatásra viszont jó, igaz inkább olyan toner/essence szinten, egy rendes krémet nem közelít meg. Az illata érdekes, gyógynövényes, de nem kellemetlen, és pikk-pakk beszívódik, nyom nélkül. Lehet jövő nyáron is megveszem.23 november: hát megvoltam nélküle egy darabig, de most megint szembejött velem így újravettem. Továbbra is fenntartom hogy semmi extra, de tonik helyett jó, tetszik hogy nem folyik, két-három rétegben is fel lehet kenni akkor is, ha hisztis a bőröm. Bármilyen hidratáló alá mehet. Napégésre is kentem, hűsít, nyugtat.