Egyéb kozmetikumok

Sunfleur Bust Formplus Mellbalzsam

4.2
Hozzáadva 2021.05.13.by

matrjoska

A Sunfleur Bust formplus mellbalzsam, a már bizonyított Mellfesszeség növelő balzsam tovább fejlesztett változata. Plusz hatóanyagaival a bőr dinamikus egyensúlyának fenntartásához a kollagén-, és elasztin rostok képződését serkentő, hidratáló, revitalizáló összetevői növelik a bőr feszességét, rugalmasságát. Különösen ajánlott szülés/szoptatás után, vagy fogyókúrázóknak, idősebb/változó korban. Terhesség, illetve szoptatás alatt használata nem javasolt.

Kiszerelés: 100 ml

Utoljára szerkesztve: 2016.04.25. 12:07 - 2016.04.25. 11:57

Komolyabb fogyókúra után vetettem be (sajnos nem közben) és egész jól rendbe hozta a károkat. Teltségen nem javít (nyilván - nem is várható), de kicsit hetykébbek lettek a didkók, szépen feszesíti a bőrt. Aromax mellápoló olajjal együtt használom (reggel-este, keverem a kettőt: egy pumpa ebből, 3-4 csepp az olajból), nem tudom, melyik hat igazán, de így együtt elég jók. Illata is jó és klasszul felszívódik, így olajjal együtt is.

2016.04.18. 13:50

A sok pozitív vélemény hatására, amit olvastam a termékről, úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. Sajnos odáig nem jutottam el, hogy kiderítsem, feszesít-e vagy sem, mert kipattogzik tőle a mellkasom, mintha irritálná. :( Kár! Három csillagot adok, mert nekem hiperérzékeny bőröm van és nem hibáztatom a krémet. :D Úgyhogy ha valakit érdekel esetleg, az enyém eladóvá vált, egy hete vettem, és három nyomásnyi hiányzik csak belőle.

Utoljára szerkesztve: 2016.01.28. 10:39 - 2016.01.28. 10:38

Szeretem speciális krémekkel ápolni a mell és a fenék-comb területeit, szerintem mindannyiunk örül, ha egy kis tuningot kaphatnak ezek a területek. Ez a krém a mell feszesítésére, megemelésére szolgál, úgy szoktam használni, hogy esténként bőséges pakolásként felviszem, reggelre pedig látható és érezhető a változás, ami kb. 2 napig tart. Szerintem segít mind esztétikailag egy keveset, mind a bőr hidratálásában, ami szintén fontos, hiszen ha hidratált a terület megelőzhető pl. a bőr kinyúlása, mérsékelhető a megereszkedése is. A kialakult striámat szépen halványítja, persze csak ideiglenesen, úgy 4-5 napig jóval kevésbé látszanak.Nem egészen 5 csillag, olyan 4,5re lőném be, mert csodaszernek nem tartom,de ez a leghatásosabb az eddig használt mellfeszesítőim közül. Lehet, nem is létezik 5 csillagos. :D

2015.02.14. 06:55

Nagyon kellemes kis krém, gyorsan beszívódik, finom az illata. Hogy működik-e, nem tudom, hál' Istennek az ikrek (még) nem verik a térdemet, de gondoltam fő a megelőzés. A bőröm puha utána, nem hagy zsíros érzetet, nem irritált. Amit viszont nem értek, az a mennyiség és a csomagolás. Ekkora doboz láttán kétszer ekkora flakont vártam. Igaz, most féláron vettem meg, de teljes áron nagyon mérges lettem volna... Elhasználom, de max. akciósan venném meg újra. Az ára és a mennyiség miatt csak 4*.

Utoljára szerkesztve: 2014.11.29. 14:48 - 2014.11.29. 14:48

Már egy ideje szemeztünk, aztán nemrég féláron találkoztam vele a Rossmannban, így hát velem jött. Tapasztalatok : nos, nem ugrottak a nyakamba a melleim tőle, de rövid idő alatt érezhetően feszesít valamennyit, és nagyon jól hidratál, ezen kívül az állaga és az illata is kellemes. Könnyű eloszlatni, és hamar felszívódik, ráöltözhetős. Szerintem újra fogom venni, bár ezért az árért igazán lehetne legalább akkora kiszerelés, mint amekkora papírdobozba rejtik :D:/ hiába elég belőle egyszerre egyetlen pumpálásnyi, napi használattal elég gyorsan fogy.

2014.02.25. 11:20

Az aromax mellápolóval együtt használom...hát csodát azért együtt sem tettek,de rendületlenül kenem magam :)Most kitaláltam,hogy felturbózom a hatásukat egy ultrahangos masszirozóval,hátha ugy mélyebben fejti ki a hatását.Egyenlőre 4 csillag,és ha a ugy látható eredményt érek el,akkor jövök up-olni,és megajándékozom még egy csillaggal :)