Kajmi
Értékes argánolajat tartalmaz Marokkóból és B3 vitamint. Ezek az értékes hatóanyagok a hajának csillogó fényt és puha tapintást adnak. A haj nem lesz töredezett, fényt és teltséget kap. A válogatott hatóanyagok a hajnak könnyebb fésülést biztosítanak. Az ápoló és nem zsírosító összetevők gondoskodnak a természetes és életteli hajról.
2024.04.11. 15:53
Kipróbáltam egyszer, nem rossz sampon, de nem is jó annyira. Önmagában nem a legjobb, egy balzsam mindenképpen kell mellé.
2023.06.03. 08:19
Nekem szőke, vékonyszálú, zsírosodásra hajmlamos a hajam, de közben száraz fejbőrrel rendelkezem. Először csak a kis hajkúrákat használtam egy-egy alkalommal, aztán most elhatároztam magam, hogy kipróbálom a sampont és a nagy kiszerelésű hajkúrát. Eddig nekem nagyon bejött. Jól fésülhető a hajam, hosszan tart a jó illata, a zsríosodás is egészen kitolódott egy-két nappal, valamint a fejbőröm sem olyan száraz tőle. Nekem eddig jól bevállt, szeretem.