Ezt a terméket már nem gyártják!

Syoss

Ár:   1734 Ft   Kategória:   Hajápolás
Kiszerelés:   250 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: bardybea, az összetevőket feltöltötte: myoky, Módosítva: 2023. május 31.

Kiszerelés:   250 ml
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Hajápolás

• Véd a hő káros hatásától, miközben egyenesíti, simítja és fényessé teszi a hajat
  • 200°C-ig hőálló összetevők

Tiria

Jelizz

2021. február 20.

Nem tudom miert nem kedvelik... :/ Jo ternek, nem draga. Enyhe nem zavaro illata van. Hajszaritashoz es hajformazas elott is hasznalom. Fenyes lesz tole a hajam , es tenyleg ved. Nem gozolog a hajam es nem lett szalkas vegeredmeny. Igaz hogy kicsit szarit es zsirosit , de ameg nem talalok jobbat igy elso hovedonek megfelel.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. február 20.

aurum

Bőrtípus: Zsíros
2020. január 25.

Borzalmas. Nem ajánlanám senkinek se. Ragacsos, kemény sprőd lett a hajam. Többször próbálkoztam hiszen ha véd már megéri. Gondoltam én. De nem! Szerintem ennél bármelyik másik csak jobb lehet.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. január 25.

udntknowwwhoiam

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2019. október 23.

Csak azért véleményezem ezt a terméket,hogy én is letudjam pontozni és ezzel mindenkit lebeszéljek arról,hogy megvegye... Nagy reményekkel vettem meg, gondolván,hogy syoss,de baromi nagyot csalódtam. Összeragasztotta az én hajamat is és még az illata sem volt jó. Hajvasaláshoz meg egyenesen katasztrófa volt használni, kb ráégett a hajamra, akármilyen keveset is fújtam belőle. A kiszerelése is szintén katasztrófa, számomra nagyon nehézkes volt ezzel a szórófejjel és pumpamegoldással ráfújni a hajamra, sehogy sem állt kézre. Ráadásnak pedig pofátlanul drága volt... a utolsó negyedét ki is öntöttem végül a lefolyóba csak szabaduljak már meg tőle. Szeretem a syoss termékeket,de ez egy baromi nagy mellélövés volt... senkinek nem ajánlom!!! Ha már syoss akkor a keratin heat hővédőjét vegyétek meg, valamivel olcsóbb és klasszisokkal jobb én azt használom és imádom!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. október 23.

zfruzsi

2019. április 22.

Ez a kedvenc hővédő spraym eddig, pedig használtam már nem egyet, nem kettőt. A hővédő hatását nyilván ennek sem tudom lemérni, ahogy szerintem ez egyik ilyen jellegű terméknél sem követhető nyomon, DE azért ez a kedvencem, mert nagyon szeretem a kiszerelését és a szórófejét, mert könnyű vele dolgozni és szépen porlasztja a benne található terméket - sok más társával ellentétben. Emellett a kedvenc tulajdonságom az benne, hogy nem ragacsos a termék, ami távozik belőle, így nem tapasztja össze a hajam és nem teszi ragacsossá azt, ugyanis sajnos olyan hővédővel is volt már dolgom és az maga volt a borzalom. Én el tudnám viselni, ha lenne valami jó kis illata, de nem zavar az sem, hogy nincs igazán neki - inkább ez, minthogy kellemetlen legyen a szaga. Összességében tehát én nagyon meg vagyok vele elégedve és mivel eddig ez a legjobb hővédő amit használtam, így én meg merem neki adni az 5 csillagot is.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. április 22.

Grett

2019. március 20.

Szerintem egy hővédőt elsősorban azért veszünk meg, hogy védje a hajunkat és nem azért, mert a legkellemesebb a szaga. És ezt tökéletesen megtette. Már kb. másfél éve megvan, 1 évig rendszeresen használtam, minden hajszárítás közben, és a hajam végig bírta a strapát, és nem töredezett meg, úgy, hogy konkrétan majdnem minden nap használtam hajsütőt. Érezni, lehet használat után, hogy szárazabb a haj, de egy jó kondicionálóval kiegyenlíthető. A Syoss Keratinos hővédőt vettem meg nemrég, annak sokkal finomabb illata van, és ugyanúgy teszi a dolgát.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. március 20.

Sztellaaaaa

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2019. március 2.

még nagyon régen használtam amikor vasaltam a hajamat.
nem igazán jött be mert összeragadt tőle a hajam.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. március 2.

még nagyon régen használtam amikor vasaltam a hajamat.
nem igazán jött be mert összeragadt tőle a hajam.

Jucuus

2018. november 29.

Nem volt rossz, amikor hasznàltam, de van ennél jobb hővédő is. Nekem is gubancolta a hajam, és nem sokat segített abban, hogy ne törjön a hajam vége, de végülis elhasznàltam, de újra nem venném.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. november 29.

annak29

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2018. november 25.

Nekem nagyon nem vált be :( hullámos/göndör hajamat csak összetapasztotta

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. november 25.

Nekem nagyon nem vált be :( hullámos/göndör hajamat csak összetapasztotta

lylah

2018. augusztus 31.

Talán eddig a legjobb hővédő spray amit használtam. Sok negatív véleményt olvastam, viszont én nekem nem lett tőle kócos sem ragacsos, sőőt szép egyenes lett tőle a hajam, s ami nagy pozitívum, másnaposan is egyenes volt, nem göndörödött be párásabb időben sem, én újra venném, bár nem találom a boltokban. :(

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. augusztus 31.

dorinav

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2018. augusztus 25.

Nagyon sokáig ezt a terméket használtam és félig meddig bevált. Az illatával sincs bajom, bár vannak ennél sokkal finomabb illatú hővédők is. Hajvasalás előtt használtam és nem vettem észre, hogy ragacsos lenne a hajam miután befújtam. Azonban a hajvasalót rendszeresen tisztítani kellett utána, mivel sok ragacs maradt rajta

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2018. augusztus 25.

Hidratálók: Hydrolyzed Silk, Butylene Glycol

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Felületi hártyaképző (film former) anyag, mellyel leggyakrabban hajápoló termékekben találkozhatunk. Hajlakkokban használva segít a haj formázásában, helyén tartásában. További információ: truthinaging

Hajápolókban használt hajkondícionáló és elektromos töltődést megakadályozó (antistatic) anyag.

Hajápolókban és samponokban gyakran használt összetevő, melyet elsősorban az elektromos töltődés megakadályozására használnak (antistatic). Ezenkívül emulgeáló, tisztító és tartósítószerként is használt.

Selyemből előállított összetevő, mely puha, bársonyos érzetet hagy maga után a bőrön. Jó hidratáló és enyhe antioxidáns tulajdonsága is van.

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Foszforsav. A kozmetikumokban pH stabilizáló anyagként használatos összetevő.