Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
szzh01
Ragyogó highlighter kompakt púder, amely mesterséges tartósító szertől mentes.
2 árnyalatban kapható: 01 - Stardust és 02 - Champagne
Utoljára szerkesztve: 2021.03.14. 14:26 - 2020.06.18. 17:44
A 02 champagne árnyalat van meg belőle. Vásárláskor sajnos mellényúltam, mert ez a gyönyörűséges pezsgő arany árnyalat nekem túl meleg, a hűvösebb változatot kellett volna választanom :-(((. Ettől függetlenül azért használtam párszor, és nagyon jók a tapasztalataim. Jól építhető, diszkréttől az erősebb hatásig bármi elérhető. Tartós, és szépen terül. Plusz pont, hogy natúr kozmetikum gyönyörű INCI-vel, ami számomra nagyon fontos.Megyek vissza a 01-es árnyalatért a Müllerbe, ezt pedig felteszem eladásra jutányos áron, hátha valaki örül neki.UPDATE: Megvettem a 01-es Stardust árnyalatot, nagyon elégedett vagyok vele, ez hűvösebb, mint az előző, az én tónusomhoz jobban illik. Diszkrét, nem vizes csillogást lehet vele elérni, nekem estig fent marad. Gondolom erősebb fény is adható több réteggel, én nem szeretem a sokat a highlighterből, csak egy kis extra raffinériaként alkalmazom, de nem csípem, ha egyértelműen ott csücsül kilómeterekről is észrevehetően a fény az arc megadott pontjain; szóval aki szereti a nagyon erős sminket, annak lehet, hogy nem lenne jó, de annak, aki az átlagos intenzitású valamint a diszkrétebb sminket kedveli, szívből tudom ajánlani, mert tartós, szép, és nem mellesleg nagyon bőrbarát is.