Sminkek szájra

4.3
Hozzáadva 2019.06.21.by

rea3

4 g

Hihetetlenül pigmentáltak, gazdag összetevőket tartalmazó rúzs.

Utoljára szerkesztve: 2019.01.27. 23:06 - 2019.01.27. 19:39

Mia Moore árnyalatot választottam. Örök klasszikus, piros darab. Szépen, egyenletesen fed, könnyedén siklik a számon, nem kell erősen rányomni az ajkakra vagy sokszor végigmenni rajtuk. Kellemes, krémes állagú rúzs, kényelmes viselni. A menta benne kicsit bizserget és hűt, nekem nem okozott irritációt, bár az illata elég erős, egy kis vaníliával megspékelve. Ivást bírja, evést nem igazán. Kopás után is hagy maga után egy kis színt. Tartóssága megfelelő. Pirosítóként természetes benyomást ad. A tokja futurisztikusan retró.

Utoljára szerkesztve: 2017.10.05. 17:38 - 2017.10.05. 17:29

Enyém lesz az első negatív vélemény.A napokban láttam a müllerben ezt a termékcsaládot. Mai billsbepaid árnyalat pont olyan amilyet szerettem volna, megörültem neki.Felkeve szépen terül, igazából nincs vele semmi baj.. egy ideig. Fél óra után kb, cafatokban harapdálom a bőrt a számról. 3. napja próbálkozom vele, mostanra kezd sebes lenni a szám, úgy kimarta. Nem tudom hogy szárít e, vagy a mentholos dologra reagálok rosszul. Napi 4 liter vizet iszom, így nem mondható, hogy dehidratált lennék. Soha, még a legolcsóbb, legvacakabb rúzsra sem reagáltam így.A többieknek úgy látom nincs ilyen tapasztalata, lehet 1000ből egy ember reagál így. Mindenesetre, én azt mondom, kérjétek meg az eladót hogy tegye fel nektek a rúzst, ha egy óra múlva is minden oké, akkor vegyétek meg. Bár ez más termékeknél is hasznos lehet... mindenesetre ez után azt mondom, jobb körültekintőnek lenni, mint utólag meglepődni.Egyébként, a szín nagyon tuti, tartóssága közepes... bárcsak jó lenne nekem is.(Egyébként, pont ugyanez az árnyalat a Shiseido szájfény BE102, ami tartósabb ennél és nem irritál.. Maradok annál.)

2017.08.07. 12:20

Nagyon jó minőségű, kissé mentolos, hidratált érzetetet hagy az ajkamon. Csodaszép színű és igen tartós. Én nagyon szeretem.

2017.07.18. 20:58

Hónapok óta terveztem elzarándokolni a müllerbe, hogy megnézzem a the balm termékeket élőben. Nem meglepő de leesett tőlük az állam... bár megvehetném mindet :) de elsőre beértem egy rúzsal. A foxxy pout árnyalatra ruháztam be és csodás! Hatalmas kedvenc :) annyira különleges fénye van. Imádom!!

Utoljára szerkesztve: 2016.04.28. 12:41 - 2016.04.28. 12:40

Ó istenem ez a rúzs! Egyszerűen odáig vagyok érte! Ez a Balm márka amúgy tényleg olyan, mint kocsiban a Lexus, ha egyszer kipróbálod többet nem kell más! :DKezdjük ott, hogy már pár éve elvoltam azzal a néhány Mac rúzsommal, nem éreztem késztetést a mini készletem gyarapítására, jó minőségű, hozzám illő színekben használtam őket és nem is vágytam másra. Aztán úgy egy éve, nem tudom mi jött rám, de mikor drogáriába mentem, mindig becsúszott egy-egy rúzs is. Egyszerűen nem tudtam nekik ellenállni, de hát mindig kell valami dili nekem is. A tapasztalatom összességében az, hogy ki lehet fogni nagyon jó drogériás rúzsokat is, de valahol mindig kompromisszumot kell kötni. Igaz, hogy olcsó és szép a színe, de vagy szárít, vagy foltosan kopik, vagy csúszkál, vagy nem tart semeddig.Na de ez! Ez az első matt rúzs, amit kipróbáltam, még nem volt ilyenem sohasem, mert féltem tőle, hogy szétszárítanák a számat. Ehhez képest ez az érzés, amit ez ad, valami elképesztő. Felkenem vékony rétegben a piros(!) színt, ami tökéletesen ott marad, ahová kentem, nem kell nézegetnem a tükörben, hogy vajon hol tart. Félelmeim ellenére nem szárítja a számat, ami mostanában ugyan nincs túl jó állapotban, de nem ront rajta ez a kence (persze nem is hidratál, de azt nem is vártam). Viszonylag egyenletesen kopik és ami számomra a legjobb benne, hogy egyszerűen nem érzem azt, hogy rajtam van. Olyan, mintha nem lenne a számon semmi! Elképesztően kényelmes, szinte el sem hittem. Ehhez képest az ára meg semmi. Csak idő kérdése és be fogok szerezni egy nude árnyalatot is, mert azt biztosan jobban kihasználom majd hétköznap.

2016.02.11. 19:29

Mai Billsbepaid árnyalatot használom. Még.... :D Mert tuti lesz másik is. Gyönyörű nude színe van és tartós. Elsőre furcsa volt, mert a benne lévő borsmenta olaj igencsak hűsít, de viszonylag hamar elmúlik. Most már kifejezetten tetszik benne.