Sminkek arcra

6,5 g

Hosszan tartó pirosító

6 árnyalatban kapható

2019.07.01. 10:45

Lace nevű, hideg, élénk rózsaszín árnyalatban szereztem be. Azonnali frisseséget pirosít az arcomra, kényelmes viselni, nekem semmiféle irritációt nem okoz. Erősen pigmentált, egy leheletnyi mennyiség elegendő az üde pofi eléréséhez, emiatt valószínűleg sokáig elég lesz. Mindig leütögetem a doboz oldalán az ecseten lévő felesleget, mert javítani nem könnyű, ha túl sok jut a bőrre; ha ez a pirosító felkerül, akkor ott is marad. Nem maszálódik, nem csúszik el, puszikat, dörgölőzést, érintést bírja. Alapozót ritkán használok, púderrel sem rögzítem, a fixálást nálam termálvizes spray jelenti, de ezek nélkül is tartós, melegben is. Rajtam akár 12 óránál tovább is fent marad, ha a helyzet úgy hozza, hogy ennyit kell teljesítenie. Micellás vízzel mosom le. A színes magazinokra emlékeztető csomagolás tükröt is tartalmaz.

2019.01.09. 15:55

Nekem a bal alsó van meg, egy mályvás szín, ami a boltban nagyon szépnek tűnt és itthon felkenve sem csalódtam nagyon benne. Szeretem használni, de a tartósságával én sajnos nem vagyok annyira elégedett.

Utoljára szerkesztve: 2020.06.13. 05:02 - 2017.12.28. 15:36

Nekem a képen látható bal felső árnyalat van meg. Na most konkrétan 2 és fél éve kaptam, de még mindig csak a fele fogyott el, úgyhogy baromi sokáig elég. Ennek az lehet az oka, hogy nagyon jól pigmentált, így nem kell belőle sokat használni. Tartós is, nagyon szép, üde rózsaszín árnyalat, nem porol, a csomagolása is teljesen jól bírta, pedig papírból van. Glamour napokon fel lehet rá használni a Müllerben a 20%-os kupont, és akkor valamivel olcsóbb, de még teljes áron is bőven megéri, mert nagy mennyiség és nagyon sokáig nem fogy el. És ha belegondolunk, más hasonló árfekvésű pirosítók adott esetben fele ekkora kiszerelésűek. Egyébként elvileg 12 hónapig használható fel, de ezek a por alapú termékek nem romlandóak, és nem akartam kidobni, mikor egy év után kb. az egyharmada fogyott el.

Utoljára szerkesztve: 2019.03.10. 16:24 - 2017.12.09. 08:04

Lehet, hogy csak az árnyalat nem volt megfelelő, de nem tudok annyira rajongani a termékért, mint amennyire kellene. A Houndstooth árnyalatot szereztem be, ami egy sötétebb mályvás árnyalat. Swatchon jónak tűnt, feltéve viszont mintha sötétebb lenne, hideg szaténos fénnyel. Lehet ez riaszt el engem, mert nem annyira tetszik az eredmény. A pigmentáltsága miatt óvatosan lehet építeni. A tartóssága tényleg brutális. Az ára kicsit magas, de ha úgy fogy, mint a bronzer társa, akkor évekig elég lehet. Összességében nem rossz termék, de következőnek inkább egy világosabb árnyalatra ruházok be.Update: Beszereztem a Swiss Dot-ot. Nagyon szeretem az árnyalatot. Viszont nem kezdő pirosító, mert könnyű vele túlzásba esni, cserébe tartós :).

2017.11.10. 08:33

Nagyon rossz periódusban voltam, amikor szembe találkoztam a Corvinban lévő The Balm állvánnyal. Nagyon tetszett a festékek állaga, és igen, a csomagolás is sokat dob a termék eladhatóságán, kicsit enyhíti a magas ár okozta sokkot. Körbejártam a Müllert, hogy kétszer meggondoljam, tényleg akarom-e ezt a pirosítót - sejtitek, mi lett a vége. Azóta csak ezt használom, nem volt előtte high-end pirosítóm, és, bevallom, nem is szeretnék, aminek az egyik oka a vele való elégedettség, a másik meg a tudatosságra törekvés árnyéka.:)Nekem is a Houndstooth árnyalat van meg (első oszlop, legalsó kép), kb. semleges, visszafogott szín, a többit túl élénknek éreztem. Minden ecsetem jól működik vele együtt, nem porzik és nagyon könnyű használni, nekem még nem sikerült bohócarcot festenem vele (ellenben a Max Factor Creme Puffjával - azzal bezzeg mindig összejön), csak suhintok egyet-egyet, és kész vagyok. Hosszú hónapok óta használom, de fogyás még egyáltalán nem látszik rajta, szerintem életem végéig elég lesz. Kis tükör is van hozzá, ugyan nem használom, de jólesik a tudat, hogy az áráért nemcsak jól funkcionáló, hanem szép terméket is kapok.

Utoljára szerkesztve: 2017.11.08. 15:31 - 2017.11.08. 15:31

Swiss dot árnyalatot birtoklom. Nagyon pigmentált, óvatosan kell felvinni, mert könnyű túlzásba esni vele. Szép természetes hatást biztosít, nagyon tartós. Kedvelem.

Piactér

Több mutatása