The Body Shop E-Vitaminos Éjszakai Szérumolaj
Ár: | 7990 Ft | Kategória: | Szérumok, Kezelések | |||
Kiszerelés: | 28 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | The Body Shop márkaboltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: annapanni, Módosítva: 2022. május 26.
Lelőhely: | The Body Shop márkaboltok | |
Kategória: | Szérumok, Kezelések | |
Éjszakai tápláló olajos szérum búzacsíraolajjal és egyéb olajakkal biztosítja a bőr regenerálódását. Könnyen felszívódik, nem hat olajos érzetet maga után.
- 8 órányi szépítő alvást a bőrödnek
- A bőr frissebbnek, kipihentebbnek és ragyogóbbnak tűnik
- Az eddigi legnagyobb koncentrátumú búzacsíraolaj tartalommal
- Nem hagy zsíros érzést, gyorsan felszívódó formula
Caprylic/Capric Triglyceride
Citral
Anise Alcohol
Citric Acid
kh
Az illata túl sok. Használtam már több féle olajat, és hát ennél sokkal jobb készítményekkel is összefutottam már.

Kellemes illata van, de az en arcomra sajnos kicsit tul sok.. Tul olajos, nehezen szívódik be. A nyakamra es a dekoltázsomra meg a kezfejemre szoktam belole 2-3cseppet hasznalni ott nem zavar annyira az olajos állaga. Nem fogom ujravenni de elhasznalom ami még van belőle. Talan idosebb bőrre jobb lehet..?

Hát nekem egy igazi kis csodaszerként hatott! :) nagyjából másfél hete használom, de már észre vettem a változást! A bőröm sokkal puhább és rugalmasabb.. Eltűnt az a pár kis mitesszerem is.. :) az állaga simán olajos, nagyon kicsi mennyiség kell belőle, 1-1 csepp az arcfelületre. Nekem eleve zsíros, pattanános (bár most inkább már csak mitesszeres) bőröm van, de nem lett tőle tocsogó az arcom, nem irritál, reggelre szépen beissza magát a bőrbe. A szám körül nagyon hamar száraz lesz a bőr, ami hámlik is (egyfajta ekcéma miatt) de mióta használom ez is eltűnt, aminek nagyon örülök :) +egy kis természetes fénylést is fel véltem fedezni az arcomon.

Ha ragondolok, a hideg kiraz.
A dramai velemenyem ekepp alakult: a szaraz borom mindig huzodik ha viz eri, ezert ezt javasolta az elado a boromre.
Elkezdtem hasznalni, de gyakorlatilag szaraz es MAR olajos bort eredmenyezett, mert nem szivodott be az a picike csepp sem. Nyikorgos, rossz olaj, tovabbadtam masnak, de neki meg semmit sem hasznal, szoval nem ajanlom, ehhez tul draga.

Ha ragondolok, a hideg kiraz.

Kb 2 hónapja használom, esténként. Reggelre teljesen beszívódik, puha és sima a bőröm. Szeretem a pipettás adagolót és számomra az illata is kellemes. Gazdaságos, 3 csepp elég egy napra :) Ha elhasználtam lehet kipróbálok mást is, de ettől függetlenül elégedett vagyok vele
up: egy év alatt használtam el, mert időközben beszereztem egy csomó Ordinary terméket. Azokhoz képest nagy csalódás. Drága, nem szívódik be teljesen, nem reagál jól más termékkel. Az illatát mindig is szerettem, a pipettás kiszerelés máshol is megjelent, irritációt nem okozott, de összességében csalódás. Nem fogom újra venni

Tavaly télre kerestem valami kis plusz hidratálást a bőrömnek, és nem bántam meg. Nagyon finom púderes illata van. 2-3 csepp bőven elég belőle éjszakánként. Mikor felvittem kellett kicsit várni míg beszívta a bőröm, de reggelre nagyon finom puha hidratált volt a bőröm. Alapvetően érzékeny-kombinált bőröm van. Kicsit féltem, hogy pattanásokat vagy mitesszereket fog okozni, de nem. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom. Az árát megéri.

Ő fantasztikus! Ha nem alszom sokat, akkor is üdébb bőrrel kelek reggel, ha este felkentem. Igyekszem legalább minden másnap használni, babapuha bőrt eredményez, nem zsírosít, nem hagy olajos réteget, az utolsó cseppig beissza a bőröm. Alapdarab lesz nálam.
Update: Mitesszereket okoz hosszútávon. Az Ordinary hyaluronsavas lötyije kenterbe vele, és csak harmad annyiba kerül, mint ez a termék. Hiába a puha bőr, ha mitesszeres leszek tőle.

Télen jólesett használni, bár emellett számomra misztikum, hogy az emberek hogyan is tudnak rétegeni, hisz 3 cseppnek is bőven kell idő, mire beissza a bőröm. Kiütést nem okozott, a miteszerek pedig maguktól is előjönnek, ha kenek magamra valamit, ha nem :)

Nem az első arcolajam, de talán ez az amit rendszeresen használtam, nemcsak alkalomszerűen. Elhasználtam egy teljes üveggel, és nagyon megszerettem.
Nálam ugyan nem szívódik be azonnal, de mivel este használom, ez annyira nem zavar. Reggelre puha, kellemes tapintású a bőröm. Én minden este használtam, nem lett tőle zsírosabb a bőröm, pattanások, mitesszerek, egyéb kellemetlen tünetek nem jelentkeztek.
Nem látványos a hatása, olyan kis megbízható, alapolaj ez inkább.
Nekem bejön az illata is.
Sajnos az ára már nem. Nézem az összetevőit, és találtam már ennél olcsóbb, gyakorlatilag ilyen összetevőjű olajat. Most azt kezdtem el használni, majd meglátjuk...

Nem látványos a hatása, olyan kis megbízható, alapolaj ez inkább.
Nekem bejön az illata is.

Én nagyon szeretem ezt a száraz olajat, esténként használom, és reggelre nagyon széppé varázsolja a bőrömet. Nekem helyettesíti az éjszakai krémet, így minden nap használom, és azt veszem észre, hogy egy idő után a bőröm hozzászokik. Nagyon kellemes az illata és tetszik a pipettás megoldás, bár nekem nem elég 2-3 csepp, ahogy az rá van írva használati útmutatásként, így elég gyorsan fogy, kb másfél havonta kell újat vennem, és sajnos nem tartom olcsónak... Ettől függetlenül tényleg nagyon szeretem, 4 csillagocskát ér nekem!

Antioxidánsok: Tocopheryl AcetateHidratálók: Sclerocarya Birrea Seed Oil
Kémiai hámlasztók: Citric Acid
Vitaminok: Tocopheryl Acetate
Emolliensek: Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil
Fényvédők: Benzyl Salicylate
Illatanyagok: Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum/Fragrance, Benzyl Benzoate, Geraniol, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Citral, Anise Alcohol
Kókuszolaj származék. Bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló és sűrítő hatású. Nem zsíros, könnyen kenhető, gyorsan a bőrbe szívódó anyag.
Bőrjavító (skin conditioning), bőrpuhító összetevő (emollient). Segíti a többi összetevő beszívódását a bőrbe. Könnyű a bőrön elkenni, és selymes, nem zsíros utóérzetet hagy. Könnyen kenhető tulajdonsága miatt gyakran használják fényvédőkben, hogy javítson a nehezebben kenhető fényvédő összetevők (pl. ethylhexyl methoxycinnamate) használhatóságán.
Búzacsíra olaj, mely a többi természetes növényi olajhoz hasonlóan kiváló bőrpuhító, emollient olaj. Az olajban jelentős mennyiségű E vitamin található, mely kiváló antioxidáns a bőr számára. További információ a cosmeticsinfon.
Édes mandula olaj, amelyet bőrpuhító, emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. A mandulaolaj könnyen a bőrbe szívódó, finom textúrájú olaj, amely puha és selymesen finom érzetet hagy maga után a bőrön. A mandula olaj tápláló és védő olaj, mely ideális az irritált és kiszáradt bőr regenerálására.
A napraforgó magjából nyert olaj, melynek fő összetevői a bőr számára fontos omega zsírsavak (linolsav és olajsav). Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy több tanulmány is arra jutott, hogy a napraforgó olaj egy olcsó, hatékony és a fejlődő országok számára is elérhető emollient anyag, mely hatásos lehet irritált vagy kiszáradt bőr természetes védőrétegének a helyreállításában, erősítésében.
A szezám magjából kivont olaj. Illatmentes, növényi eredetű olaj, melyet a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint szagokat semlegesítő, bőrpuhító, haj-és bőrkondícionáló tulajdonsága miatt használnak a kozmetikumokban. Az összetevővel leggyakrabban testápoló termékekben és rúzsokban találkozhatunk.
A dél-afrikai marula dió olaja. Gazdag olajsavban (70-80 %). Magas tápértékű, rendkívül stabil, magas antioxidáns tartalmú. Jó hidratáló. Az afrikai nők tisztán használják terhességi csíkok ellen, általános bőrápolónak, masszázsolajnak. Hatását népi tapasztalatok támasztják alá, az utóbbi években tudományos kutatások is indultak. (Forrás: Wikipédia)
Szójababolaj, melyet bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló anyagként használnak a kozmetikumokban.
A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.
Források: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Benzyl alkohol és benzoesav észtere, melyet illatanyagként, oldószerként és gombaellenes stabilizáló anyagként használnak a kozmetikumokban. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
Citromfűből kivont illatosító anyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
Elsősorban illatanyag-adalék, másodsorban a UV szűrő összetevő. Színtelen vagy enyhén rózsaszínes, szagtalan, vízben enyhén oldódó vegyület. Leggyakrabban parfümökben találkozhatunk az összetevővel. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
Színtelen vagy halványsárga olaj. Egyes illóolajokban található meg, mint például a szegfűszegolaj, szerecsendióolaj, fahéjolaj és babérolaj. Bőrirritáló, gyulladást okozó hatása van ismételt használat esetén. Egy 2006-s kutatás szerint pedig az eugenol sejthalált okoz. A kozmetikumokban illatanyagként használt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
A citromfűolaj fő alkotórésze. Megtalálható még a verbéna, a citrom és a narancs illóolajában is. A kozmetikumokban illatanyagként használják. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
Ánizs illatú anyag. Legyakrabban parfümökben találkozhatunk az összetevővel. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.