Ajakápolók

The Body Shop Kókuszos Ajakvaj

3.5
Hozzáadva 2015.08.28.by

UnVraiAnge

Kókuszos ajakbalzsam antioxidáns E-vitaminnal, sheavajjal és zambiai méhviasszal gazdagítva.

• gyors hidratálás
  • vajas állag
  • selymessé és bársonyossá teszi az ajkakat

2022.09.30. 11:55

Egy nagy nulla, de tényleg..Száraz ajakara esetleg..de vízhiányos, vagy sebes ajakra nulla.Kivenni a tégelyből egy művészet.De nagyon vacak termék.

2021.07.15. 16:58

Jól hidratál, éjszakára szoktam felkenni, kellemes kókuszos illatú.

Utoljára szerkesztve: 2022.01.02. 10:35 - 2021.03.14. 18:25

Tényleg vajas állaga van, ugyanis elég kemény, felkenve fehér darabkák maradnak egy ideig az ajkaimon, de idővel ezek felolvadnak. Halványan fehéres színt hagy maga utána, de nem zavaró. Kellemes, kókuszos illata van, nem mű. Használata mellett (esténként szoktam) nem száradnak ki az ajkaim, de ha cserepesek lennének, nem biztos, hogy ezt választanám. Nem igazán hidratál, inkább csak egy zsíros réteget hagy a számon. A tégelyes kiszerelés nem túl higiénikus, még otthon kézmosás után sem szívesen nyúlok bele, de amúgy maga a tégely jól záródik, nincs vele gond. Nagyon nagy adag, sokáig elég lesz.Update: Kb. egy éve megvan, pedig minden este használtam, lassan elfogy. Pozitívum, hogy nem lett avas egyáltalán, pedig a kókuszolajos cuccokkal nálam ez történt egy idő után. Első téli szezon, hogy nem lettek cserepesek az ajkaim, biztosan szerepe van ebben. Felpontozom.

2020.12.31. 16:54

Nagyon finom illata, és íze van. Szép fényt ad az ajkaknak, így van, hogy csak önmagában használom. Máskor viszont alapnak, arra is jó. Hidratálása nem valami nagy, kb ugyan annyi, mint a többi ajakápolónak. Nekem nagyon lassan fogy, mivel a tégelyes mivolta miatt nem viszem el magammal soha sehová. Hiszen a körmömmel nem fogom az utcán kaparászni. De olyan macerás valahogy ez az egész (számomra), hogy maradok a megszokott kicsavarhatós ajakápolóknál. Nem az én világom ez, hogy bele kell mászni. Egyébként nem rossz kis termék, de nem veszem újra, mert túl drága ahhoz képest amit tud..

2019.01.28. 00:30

Imáádom! Nekem ez a kis csoda újravevős. Simán elveri bármelyik drogériás ajakápolót is.. használtam egy ideig carmex-et de nem igazán szerettem... túl tömör meg teljesen természetellenes volt.. Ez viszont ahogy rajta van a számon természetes, az illata is nagyon jó, kicsit az elején valóban darabkás de nekem az a ujjam/szám melegétől mindig “felolvad”. Kifejezetten tetszik.:) Én néha szájfénynek is használom mert ha egy kicsit többet rakok fel valóban fehéres-átlátszós színe van. 5/5 remélem sokáig lehet még kapni.

2018.02.08. 12:48

Volt egy kakaós ajakvaj, amit nagyon szerettem,, jól is hidratált. Sajnos azt a vonalat már nem gyártják, így vettem ezt. Illata jó, állaga hasonló, de szinte alig hidratál:(