Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Hidratáló krémek fényvédő nélkül

The Saem Care Plus Baobab Collagen Cream

Hozzáadva 2018.01.10.by

Linnn

A mélytengeri hozzávalók rendkívül gazdagok kollagénben, mely az egészséges és fiatalos bőr fontos forrása. A tengeri kollagén a bőr fényerejét, mély hidratálását segíti elő, miközben megerősíti azt.

2000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2021.11.15. 17:58 - 2021.01.20. 21:53

Az én bőröm nem szerette meg annyira, pedig kifejezetten a kollagén miatt vettem meg.Olyan: nem rossz, nem rossz, de nem is annyira jó.Újravenni nem fogom de elpacsmagolom azért.Irritációt, pattanást egyébként nem okoz. Tényleg hidratáló hatású, de ezt gyakorlatilag minden más krémem is tudja.Ja..és az illata erős - virágos. Engem speciel ez nem zavar, de ha vkinek nem jön be, akkor lehet zavaró. Update: Szerintem elolvasta a kommentemet.. Lehúzom az értékelést: max. 2-es. Lehet azért mert nem friss, de tavasszal-nyáron már pattanásokat is okozott. Elhasználtam a lábacskámra..

2020.11.08. 18:03

Eddigi kedvenc hidratálóm. Hamar beszívódik, reggelre pihe-puha tőle a bőröm, rendesen hidratálja az egyébként nagyon száraz arcomat is, és nem okoz pattanást. Sajnos mindig túl hamar elfogy, és jelenleg nem tudom beszerezni, mert különben csak ezt rendelném éjszakai krémnek.

2018.05.27. 15:37

Körülbelűl 2 hete használom heti 2-3 alkalommal és eddig nagyon megvagyok vele elégedve.Egy kicsit testesebb krém ezért nem alkalmas mindennapi használatra.2 hét alatt jelentősen halványultak az acné-s foltok az arcomon plussz az illata is nagyon jó és nagyon sok van a flakonba.