Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok

The Solution Vitamin C Ragyogásfokozó Testápoló

3.9
Hozzáadva 2023.01.23.by

juditkaa70

Biztosítsd bőröd napi C-vitamin adagját, ezzel a könnyű textúrájú és gyorsan felszívódó testápolóval. Minden bőrtípusra alkalmas, de újjáéleszti a fakó, fáradt bőrt, és egészséges ragyogást biztosít neki. Az A-, C-, A- és E-vitaminok erőteljes keveréke fokozza a bőr ragyogását, miközben csökkenti bőrszárazság kialakulásának esélyét. Természetes ragyogást fokozó édesgyökérrel is gazdagítva annak érdekében, hogy csökkentse az egyenetlen bőrtónust, és ragyogást biztosítson a fakó és száraz bőr számára.

2023.08.07. 13:19

Alig várom, hogy elfogyjon ez a testápoló. Télen iszonyú kevés volt, eltettem nyárra. Sajnos most sem hidratál eléggé. Állaga szuper lenne, beszívódik hamar, de egyszerűen kevés a bőrömnek, pedig nem az az Atacama- sivatag száraz a bőröm, csak úgy átlagosan igényli a napi hidratálót.Az illatával sem vagyok kibékülve, olyan műanyag narancs szaga van. Egyedül a csomagolása tetszik, jó ez a tubusos verzió.

2023.07.15. 19:27

KM boxból jutottam hozzá. Nem rossz testápoló, de nekem semmi extrát nem ad, sőt inkább a gyengébb hidratáló képességűek közé tartozik, így nekem ez még nyáron is a majdnem kevés kategória. Szerintem száraz bőrűeknek annyira nem ajánlott. Ennél lehet olcsóbban jobb terméket kapni. Elhasználom, mert nem is rossz, inkább olyan nem elég.

2023.07.07. 12:42

Szintén KM boxból jutottam hozzá, meg is lepődtem, hogy a boltban mennyibe kerül :-D Télen kezdtem használni, akkor nem nyújtott a bőröm számára elég hidratálást (a melegebb vízben való fürdés nagyon kiszárítja a bőröm). Pihentettem pár hónapot és most nyáron elhasználtam, ebben az időszakban jól hidratál. Más testápolóktól is megkapom ugyanezt, így plusz élményt nem adott a használata.

2023.06.29. 09:28

KM boxban jutottam hozzá. Örülök neki, mert ennyi pénzt önként biztosan nem adok ki egy testápolóért.Ami számomra nagy pozitívum, hogy hamar beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet, úgyhogy azt hiszem, meg is van idén nyárra a testápolóm. (A csillámos Balea mellett, ha lehet majd végre kapni a dm-ben).Először a tubusban szagoltam meg a krémet, eléggé arcon csapott ez a tömény, édes illat, de felkenve már egész jó. Engem az olvadós rágó illatára emlékeztet. Szerencsére az illat jól működik a bőrömön, nem lesz büdös rajtam.Nyár végén majd jövök update-elni.

2023.06.21. 08:39

Öröm használni. Friss, citrusos illata van, nagyon kellemes. Most éppen a leégett vállamra használom, sokkal jobb mint a ragacsos aloe verás krémem, ami állítólag erre való. Ez könnyű, gyorsan beszívódik, és nagyon hálás érte a bőröm.

2023.04.05. 06:48

Szintén boxból van a termék, örülök neki, mivel fájt volna a szívem, ha ennyi pénzt kidobok erre a testápolóra. Ragacsos érzetet hagy a bőrömön, amit nagyon nem szeretek. Másnap tényleg puhább lesz a bőröm, de ennyi pozitívum miatt nem fogom újra venni. Az ár töredékéért tudok olyan testápolót vásárolni, ami könnyen felszívódik és kiválóan hidratál.