Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
juditkaa70
A formulában található Dekopon mandarin és a zöld mandarin vitaminokkal és karotinoidokkal revitalizálja és ragyogóvá teszi a fakó bőrtónust. A multivitamin komplex hidratál, világosítja a pigmentfoltokat és az akne utáni hegeket, a fito komplex pedig 4-féle növényi kivonattal erőteljesen nyugtatja a bőrt.
2022.02.09. 13:19
Fényvédő társával együtt szereztem be őt is. Mindkettőnek finom citrusos illata van ami nem irritál egyátalán. Könnyen kenhető vizesebb állagú krémről beszélünk. Jó nagy kiszerelésű kis krém. Régóta szemezgettem vele csak nem mertem kipóbálni, hogy nem volt róla vélemény de nem bantam meg, az egyik kedvencem lett. Csak ajánlani tudom. 5*