Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
narancsdzsem
Elegáns, sima és gyönyörűen fénylő tincseket varázsol a hajból anélkül, hogy kárt tenne a haj szerkezetében. Selyem, szója, sárkánygyümölcs és bambusz kivonat együttes hatása biztosít egyenes formát és hosszantartó, hidratált kondíciót a haj számára.
2016.01.22. 13:45
Hihetetlen jó illata van, mivel szilikonos, kizárólag csak a hajvégeimre kenek belőle, és alaposan kezet mosok utána. Puha, fényes lesz tőle a hajam, és mintha tényleg egyenesebb is lenne tőle. Csak az összetevői miatt vonok le egy csillagot.
2014.07.11. 18:19
Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel! Valóban gyönyörű fénylő tincseket varázsol, sima tapintást, ráadásul esti fénynél közelről látni a hajban sok apró színes mikrocsillámokat (persze nem olyat, mint amilyet a tini hajformázó színes hajlakkok és ehhez hasonló termékek nyújtanak :D ), lehet azért, mert túl sokat vittem fel a hajamra. Nekem durva tapintású hullámos hajam van, nem is vártam, hogy egyenes lesz tőle, úgyhogy nekem nem mint hajformázó, inkább hajápolóként jön be. Ami kár, hogy pici a 90ml kiszerelés, ami ráadásul nem is igazán pénztárcabarát, na de ez eddig az egyetlen mínusza számomra.
2014.02.09. 12:58
Nekem a hajsampon és a balzsam van meg ebből a piros Tigi Catwalkból. Sose gondoltam volna, hogy egy termék képes a durva, erős tapintású hajamat kezelni. Szerintem innentől kezdve búcsút mondok a bolti hagyományos hajápolóktól. Egyenes, fényes, puha és könnyen fésülhetővé varázsolta a hajam.
2012.07.21. 17:02
Csodaszép selymes, finom tapintású, csillogó, vékony hajat ad! A beszárítás után tényleg egyenes, napközben viszont nekem visszahullámosodott. Persze vasalás után is tesz a hajam ilyet, és hát nem körkefével szárítottam, na. Szerintem fantasztikus arra, hogy lusták csodaszép, fényes puha hajat kapjanak egy leave-in balzsammal. Szárítósok pedig még teszteljék! (nem tudom mért, de a fordászcikk-boltban ez is féláron volt kapható. szerintem nem ismert, és nem tudták eladni hamar. érdemes megnéznetek, 2100 ft abszolút megéri!)