Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
ficeglobog
Az ampulla nagy koncentrációjú EGF-et és acetil-hexapeptidet tartalmaz melyek revitalizálják és feltöltik a bőrt. A bőrápoló peptidek jelentős öregedésgátló előnyökkel járnak. 5 féle peptid revitalizálja és helyreállítja a bőrt eredeti egészséges megjelenéséig.
Utoljára szerkesztve: 2020.01.23. 09:30 - 2019.11.15. 08:54
Régóta meg akartam venni, mikor egyszer csak anyám meglibbentette előttem, hogy neki nem jön be annyira. Elkértem tőle kipróbálásra, és már majdnem kivégeztem egy üveggel. Nagyon tetszik a pipettája, nem hullik ki belőle a szérum, ha felemelem, könnyen felszívja az anyagot, nem kell utána megvárni, míg a pipetta faláról lecsorog a szérum. Az textúrája nagyon jól el van találva, nem nehéz és testes, de nem is ez a nagyon folyékony. A kettő között valami. Könnyen elkenhető, beütögethető, hamar beszívja a bőr, és nem kell belőle sok. Először a kézfejemre kentem egy keveset. Nagyon látványos bőrjavító hatása van. A kis barázdákat nagyon szépen elsimítja, és üdébbnek tűnik a bőr. Éppen ezért először a reggeli rutinomba iktattam be, de hamar átcsúszott az estibe. Az arcomon is szépen egységesítette a bőrképet, de hosszabb használat után, nem érzem azt, hogy ő az igazi, habár meg nem tudom mondani, miért. Jó kis szérum, tele szuper dolgokkal, kicsit nyugtatja is a bőrt. De nem érzem azt, hogy nem tudnék nélküle meglenni. (Az Isntree Bifidája pont ilyen kis csendes jótevő, ami mindig ott van a polcomon, és nem tudok tőle megválni.) Örülök, hogy végre kipróbálhattam, jó kis termék, nem tudok róla rosszat mondani, de ha nincs akció, nagyon drága, és szerintem vannak ilyen szuper kis szérumok olcsóbban is. Talán egy picit sajnálom, hogy beletolták azt a fránya parfümöt, habár nem nagyon érződik. Frissítés: Hosszú idő után újravettem a maszkjával együtt, mert ma a Jolsen akció van. Régóta vártam már egy nagyobb akcióra, mert drágállom, most viszont fél áron van, ami így nem is annyira rossz, de még is nyelni kell egyet fizetés közben. Az az igazság, hogy ennek az ampullának a hiányát akkor éreztem meg igazán, amikor elfogyott. Használat közben nem érzékeltem nagy változást a bőrömön, mint amiket fentebb leírtam már. De mikor elfogyott, nagyon láttam a különbséget, ugyanis a bőröm sokkal lassabban gyógyult fel egy pattanásból és a "sérülésekből". Én pedig ha éppen olyan kedvem van, nagyon ki tudok rügyezni. Úgyhogy nagyon jó kis ampullának tartom főleg sérült bőrre, de általában az összes EGF-es termék drága, így nincs rajta mit csodálkozni, hogy mennyibe kerül.
2019.08.12. 07:03
Többféle szérumot használok, ez a sűrűbbek közé tartozik. Jól felszívódik de lassabban, nincs olajos érzete. Enyhe ciromos illata nem zavaró. Majdnem végére értem az üvegnek és most az Isntree Bifida széruma lesz soron, de szeretem ezt is.
2019.07.11. 16:47
Pár napja használom, de látható a változás. Kisimít, egységes bőrképet ad, nagyon megéri az árát.