Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
GergelyneTesiVass
2024.03.14. 17:20
Mi nagyon szeretjük, amikor lehet kapni akkor mindig feltankolunk belőle. Most is van itthon 6 flakon, kék és zöld vegyesen. Sajnos sokszor eltűnik a bolt polcairól hónapokra. Kellemes az íze, nekünk, az ára bár már drágább, de mindig megfizethető.
2021.01.30. 13:53
Furcsa mentolos korhaz ize van. Ettol fuggetlenul teljesen oke.
2020.09.05. 14:52
Utazas alkalmaval vettem mert amit hasznalok otthon felejtettem.Szerencsere kellemes az ize nem marta a szamat nem szaritotta ki azota ezt hasznalom. Frissit. Ennyi penzert megeri .
Utoljára szerkesztve: 2020.03.08. 13:10 - 2020.03.08. 13:09
Amikor először próbáltam ki nagyon keserű íze volt, de mostanra már valahogy hozzászoktam sőt megszerettem az ízét. Szokni kell, de nem csíp, nekem bejött.
2019.12.03. 17:24
Nagyon kedvező árú, gazdaságos termék. Anélkül biztosít jó leheletet, hogy csípne. Kellemes ízű szájvíz. Napi kétszeri használat mellett a 15 ml-es egyszeri adagok figyelembevételével bő két hétig is elég lehet egy flakonnal. Gyerekzáras kupakkal gondoltak arra, hogy a kicsik nehogy üdítőnek nézzék, és megigyák. Családommal kedveljük, rendszeresen vásároljuk.
2019.09.11. 13:26
Én a zöld változatot próbáltam, és tényleg nagyon jó! Ár-érték arányban tökéletes! Végre egy szájvíz, ami nem marja ki az ember nyálkahártyáját! Kellemes rágó íze van (talán winterfresh vagy nem tudom :D). Nem festette be a fogaimat, mint más öblögetők. Nem lett sivatag száraz a szám tőle. Szóval egy próbát abszolút megér!
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.