Lelőhely: Online

nyuszo

50 ml és 100 ml

Megjelenés éve: 2018

Illatcsalád: orientális-virágos

Fejjegyek: meggy, likőr, keserű mandula

Szívjegyek: Griotte szirup, török rózsa, arab jázmin

Alapjegyek: perubalzsam, tonkabab, szantálfa, vetiver, cédrus

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.03.24. 19:47

A kedvenc Tom Ford illatom, annyira különlegesnek érzem. Számomra nagyon nehéz találni olyan parfümöt, amit a magaménak érzek, előtte tini koromban volt egy másik illat ami tetszett és csak azt használtam durván 10 évig, most ezzel az illattal megérett a cserére. Tartóssága lehetne jobb ennyi pénzért szerintem.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.23. 10:59 - 2025.02.22. 21:04

A legújabb kedvencem. Mini mintát kaptam belőle, és hanyatt estem, amikor megláttam mennyibe kerül egy üveggel...na de az az illat.. 🤩 A lépcsőházban fél órán keresztül mindenki érzi, hogy jöttem - mentem. Mint egy illatozó nagy doboz konyakmeggy! Az első órában igencsak tolakodó, nem tudod letagadni merre jársz. Körül leng , amikor beérsz a munkahelyre, ott van a mosdóban, a kiskonyhában , a meeting szobákban... Majd egy óra elteltével émelyítően édes finomsággá szelídül, virágos jegyekkel. Három óra után már csak az érzi, aki közel hajol hozzám, majd huss - egy csapásra kifakul, eltűnik .. és egy újabb fújással kezdődik elölről a körforgás. A sálam az előszoba falon az egész lakást beillatosítja. Ezen illat ihletette olcsóbb verziót vettem végül, de nem bánom, mert az eredeti sem tartósabb. Energikus napokon választom őt, élénk színekkel és sminkkel.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.08. 11:40 - 2025.02.08. 08:40

Nincsenek kètségek, ez egy műalkotàs, egy tökéletesen összerakott parfüm. Nagyon finom meggyes, likőrös , mandulàs illata van, mègsem gejl, hanem elegáns. Unisex parfüm, èn valamiért mègis inkàbb nőkön tudom jobban elkèpzelni, mint fèrfiakon annak ellenére, hogy van benne balzsamos, szantàlfás, maszkulin vonal is. Párom rajtam szereti, magàra viszont sosem fújná. Valóban egy nagyon különleges parfüm, nem mindennapi, az àra viszont nagyon magas. Èrtem èn, hogy Tom Ford, de akkor is. Ennek ellénre gyengèbb pillanatomban vettem egy üveggel 🙈😅 nagyon szeretem, de ennyi pènzért biztosan nem veszem majd újra. Egy pontot levonok a tartóssága miatt: nàlam bőrön max 4 óra, ruhàn mèg másnap is érezni. Egy ilyen drága parfümnél számomra ez megbocsàthatatlan.

2024.12.04. 19:48

Nagyon cseresznyés-meggyes, likôrös illat, abszolút hideg időre való. A férjem szerint forralt borra emlékeztet. Szépen körbeölel, gyengéden illatozik, de szerintem mások is csak testközelből érzik rajtam. Az árát nem éri meg, tartóssága 3, maximum 4 óra. Maga az illat viszont nagyon tetszik, különleges.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.16. 20:33 - 2024.04.05. 22:59

Meglepiként kaptam egy 5 ml-s dekantot belőle a férjemtől úgy, hogy utáltam a meggyes illatokat, soha nem szagoltam volna őt meg magamtól, pedig imádom Tom Ford munkásságát szinte kivétel nélkül. Első használat után szinte émelyegtem tőle, annyira erős, szirupos meggy illatot árasztott, de nem adtam fel. A második-harmadik használat után megtörtént a varázslat, mert a leszáradást követően olyan éteri meggyes, krémes, habfürdő illat csapta meg az orrom, amitől elaléltam. Egy szó, mint száz, beszippantott, megértettem a nagy hype-ot körülötte, ami előtte teljesen hidegen hagyott.Tartóssága viszont az általam ismert Tom Ford parfümökéhez képest gyengébb, de annyira imádom, hogy ezt elnézem neki.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.16. 20:33 - 2024.01.04. 18:01

Füstös cseresznyés illat, általában elegánsan, talpig feketében ballonkabátot és magassarkút viselve szoktam fújni, hűvös időben sötétedés után. Van egy vibeja, az biztos.🌙🍒🖤🫦Tartóssága nagyon gyenge, ezért mindig van nálam egy kis utazó kiszerelés belőle, ha ezzel vagyok befújva, mert általában 3 óra és se híre , se hamva, márpedig én imádom, ha előbb érkezik az illatom, mint én magam.Árát figyelembe véve ez gyalázatos, de, mivel nagyon tetszik az illat ezért csak 1 csillagot vonok le a tartósság miatt.