Hidratáló krémek

Transparent Lab Ceramide Repair Moisturizer

Hozzáadva 2022.05.09.by

ildiii13

Ha úgy érzed, hogy a bőröd dehidratált és a védőrétege megsérült vagy meggyengült, akkor ez az szuper hidratáló és barriert erősítő hatóanyagokat tartalmazó krém segíthet újra puhává tenni.

Fő összetevői:

• 3 % hidratáló hatású mikrokapszulázott hialuronsav (0,06 tiszta hialuronsav) mely segít a sejtek nedvességtartalmának megőrzésében.
  • 1 % ceramid hatóanyagkomplex, mely hidratál és segít megerősíteni a bőröd természetes védőrétegét.
  • 0,5 % ectoin, mely védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól, erősíti védekező mechanizmusát és csökkenti az irritációt.
  • 0,1 % madecassoside, mely egy ázsiai gázlóból kivont hatóanyag, és segít a bőrbarrier természetes egyensúlyának helyreállításában.

Állatkísérlet- és illatanyagmentes, vegán termék.

2024.01.02. 21:21

Tág pórusok

Túl vagyok az üvegcse felének használatán és egyre jobban szeretem ezt a terméket.A matt, fehér üvegre van nyomtatva az INCI lista, nagyon tetszik a koncepció. A sűrű, de folyós (tényleg tejes) állagú szérumot simán felszippantja a pipetta, nincs köpködés és se a párnát, se a hajunkat nem hidratáljuk vele. Illata nincs. Nekem fényes marad utána az arcom, de nem zavar, este szoktam használni.Érezhetően gazdagon hidratál, de az én kombinált, vízhiányos bőröm igényel még utána egy réteg normál hidratálókrémet (retinolos napokon kettőt is) is, bírják is egymást (most éppen a Pem Delian The Patronnal), nem kukacosodnak egymásra kenve a rétegek.Egy szó, mint száz: szuper kis termék.

2023.10.04. 17:29

Pigmentfoltok

Rendkívül jól hidratál,nyugtat. Sűrűbb szérum,mint amihez szokva vagyok,de kiváló hatású. Pillanatok alatt becuppantja a bőröm,ráadásul tényleg nyomtalanul eltűnik,amit szó szerint értek. Újra és újra veszem.

2023.02.15. 17:51

Pirosság (rozacea)

Nagyon szeretem ezt a szerumot, a harmadik uveget hasznalom. Tejes, kellemes allagu, nagyon jol hidratalo szerum. Tenyleg puhitja, nyugtatja, erositi a sokszor piros, erzekeny boromet.Telen alap szerumom de nyaron sem sok egy konnyu hidrataloval es fenyvedovel.

2023.02.02. 10:04

Tág pórusok

Ceramidos terméknek kiváló, határozottan erősíti a barriert. De krémnek nem nevezném, ez egy tejes állagú szérum, nyugodtan rá lehet még kenni szokásos hidratálókrémet. Elég gyorsan elhasználtam, de nincs rá panaszom.