Sminkek szemre

4.2
Hozzáadva 2016.12.27.by

Tvylvis

2,5 g

Selymes mono szemhéjpúder primerrel és ápoló hatóanyagokkal. Könnyedén felvihető, kiválóan satírozható. Matt és selyemfényű árnyalatok. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

2022.01.26. 12:11

Egy világos, csillogós árnyalatot vettem, de használhatatlan. Semmi színt nem tudok felvenni, se ujjal, se ecsettel, gyakorlatilag nem látszik. Darabos is, fura állagú.

2020.11.19. 15:11

Nem is tudom már, hogy pontosan melyik árnyalat volt meg belőle, pár használat után szétváltak útjaink, mert nem volt valami pigmentált, nehéz vele dolgozni. Annyira nem sajnálom, nem vagyok oda a mono kiszerelésekért.

2020.07.13. 07:12

4 árnyalattal rendelkezem. Szuperek! Nagyon pigmentáltak, nekem nem porzanak. Kellemes vagy alig érezhető illatuk van. A márka tégelyes szemhéjprimerével használom. A munkából hazaérkezés után is ugyanúgy a helyén van, csak győzzek nem nyúlkálni a szememhez. Egy picit bekukacosodik, de nekem rejtett szemhéjam van, így ezt nem a termékre fognám.

2020.07.02. 09:33

Jól pigmentált és tartós szemhélypúder. Jól lehet vele dolgozni, nagyon szeretem

2020.01.22. 06:27

Én nagyon meg vagyok vele elégedve, a jéglila színűt használom, kellően pigmentált és a rival de loop-os szemhéjbázissal simán tartja a 8-9 órát is igazítás nélkül.

2019.12.23. 12:16

Tobbet is beszereztem, mert szeretem a monokat, jo aron van es jo minosegu. Nekem teljesen megfelel, mert egyszeru amde nagyszeru sminket hasznalok (=nagyon egyszerut 😂). Szep szinekben van, pont mint amiket szeretek: hideg barna, taupe, halvany rozsaszin, stb.