Sminkek szemre

Trend It Up N°1 Szempillaspirál Alap

3.6
Hozzáadva 2017.06.22.by

dmmagyarorszag

Nude színű szempillaspirál alap a dús és hangsúlyos, hosszabb szempillákért.

2023.06.25. 09:31

A saját Trend it up spirállal nagyon jól működik, nekem más spirálokkal annyira nem működött jól.

2020.08.03. 12:15

Több szempillabázist kipróbáltam már. Nem mondom, hogy ez a legjobb, de mindenképpen a jobbak közé sorolom. Látványosan szebb eredményt lehet elérni a szempillaspirállal, amikor ez alatta van, mint amikor nélküle használom. Adventi kalendáriumban volt, úgy jutottam hozzá. Biztosan újra fogom vásárolni, ha elérhető lesz valamelyik DM üzletben. Bár a kinyitogatások miatt nem szívesen veszek onnan már olyan terméket, ami nincs extra biztonságosan becsomagolva.

2018.12.10. 10:03

Nem vált be, pedig tetszett a nude elgondolás. Ami vígasztal, hogy ez a tévedésem csak egy ezresbe került. Még egy picit küzdök vele, de közben sírom vissza a Rival de Loop Young spirál alapozót, amihez biztosan vissza fogok térni, mert ennél szuperebb, könnyebben kezelhető, jobb az illata és csodát művel a csutka kis szempilláimmal.

2018.09.29. 12:12

Itteni vélemények alapján adtam neki egy esélyt de azt hiszem nem kellett volna. Nem tudom, hogy a termék ami nálam landolt a kosárban, egyáltalán jó e. Olyan szinten sűrű, és száraz, hogy az is lehet, hogy rossz. Használhatatlan. Próbáltam használat előtt meleg vízben lazítani rajta, olyankor kicsit kevésbé tűnt száraznak és darabosnak. De egy szó mint száz nem jó, csomósít, rettentő ronda a végeredmény.

2018.07.22. 12:02

Régóta kerestem ilyen terméket, régen volt a L'Oréalnak, Maybelline-nek, Miss Sportynak, aztán évekig csak a kondicionáló szempillazselék, amik nem jó alapok. Az eddigiek fehérek voltak, ez bézs színű. Kicsit ügyeskedni kell vele, hogy ne tapadjon, de ha megszárad, utána egyszerűbb dolgunk van. Az alig látható szürkéskék Alverde spirálomból ezzel tudom kihozni a legtöbbet. A megszokott és bevált spirálokon is tud még egy kicsit "dobni". 4,5-re értékelném, de nincs fél csillag, így lesz öt. :-)

2018.06.03. 11:11

Megfelelő szempillaspirállal csodás az eredmény:)