Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
rockroka
Utoljára szerkesztve: 2023.04.13. 05:46 - 2023.04.06. 08:47
A jól bevált Seventyonepercent URBAN FEEL GOOD 30-as fényvédője helyett kellett egy 50 faktoros szuper kis kémiai fényvédő és ráesett a választásom több okból. Tetszik, hogy szépek az összetevői, fújható, tehát ha bárhol vagyok és koszos a kezem, akkor is könnyen fel tudom vinni. Sminkre, fejbőrre is lehet használni, ami szintén nagy előny szerintem. Egyelőre tényleg csodajó és csak jókat tudok mondani. :) És egyáltalán nem zsírosít.Update:Picit muszáj lepontoznom. Kicsit fényesít (még nem találtam olyan fényvédőt, ami egyáltalán nem), de a legnagyobb baj, hogy kb. 10x használtam az arcomra és elfogyott. :( Így, hogy majdnem 9000 forintos termék, picit szomorú vagyok.