Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lemosók, Tonikok

Under Twenty 2 in1 Aktív tisztító gél + peeling

3.6
Hozzáadva 2016.06.17.by

apolka

Tisztítja és ápolja az olajos és kombinált arcbőrt, csökkenti a látható pattanások és mitesszerek előfordulását.

2018.09.10. 06:41

Kíméletes és jól teljesítő termék, mélytisztításra használom hetente 1-2 alkalommal már jó ideje. Nem irritálja a bőröm, ami nálam plusz jó pont, arcápolási rutinba jól beilleszthető, ajánlom...

2017.01.18. 09:02

Ez a termék olyan semmilyen. Semmit nem csinált az aknémmal,az illata elég érdekes.. Radírozni elég gyengén radíroz. Csak azért használom mert elfogyott az arclemosó gélem,és ezzel helyettesítem.

2016.11.15. 11:55

2-3 hónapja használom ezt a gélt, de nekem sajnos semmit nem segített. Néha meg több miteszer és pattanás jelent meg tőle az arcomon.

2016.11.09. 17:58

Kèt hónapig használtam a termèket, de sajnos nekem nem segített eltüntetni a miteszereimet,de többet se okozott! Az illata nagyon fura ,de hozzá lehet szokni.Az állaga gèlszerű könnyű radírozni vele a sok szemcse miatt.Ezt a termèket a nagyon problèmás bőrre ajánlanám! Nem várárolnám újra de a tubussal elhasználom.

2016.09.25. 11:10

Nem vártam csodát a terméktől mivel nálam a la roche posay effaclar termékcsalád tartja torony magasan a mércét, ha a pattanások eltüntetéséről van szó. Óriási meglepetésemre ez az arcradír is elég jól felkúszott a la roche posay termékeim mellé. Az első pár héten nem történt semmi érdekes, viszont aztán egy Romániai utazásom során véletlenül más arcradírt vittem magammal. Mire hazaértem a fejemen órási pattanások voltak. (még mindig nem tudom mi volt az oka..) Haza érkezés után egyből bevetettem ezt a kis csodát, remélve a megváltásban.. és csodák csodájára tényleg segített és a csúnyaságokat pár nap alatt eltüntette az arcomról. A radírozó hatása mindenképp nagyon tetszik, sok benne a szemcse, hatékonyan de nem túl erősen radíroz. Mattítja a bőröm, de nem szárítja, ami szintén nagy pozitívum.Az illata is nagyon finom, szeretem. Ár-érték arányban is szuper szerintemMindenképp újra fogom venni :)

2016.09.08. 20:38

A terméken található utasításnak megfelelően heti 2-3 alkalommal használtam arcradírként. Szerintem jó kis termék, nekem tetszett az állaga is, és az is, hogy viszonylag sok dörzsanyag található benne (sok hasonló terméknél jóval kevesebb a szemcse, amitől az az érzésem van, hogy nem is radíroz hatékonyan).Szépen megtisztította az arcomat, matt felületet hagyva, de nem szárította túl a bőröm. Nekem bevált ez a termék, szerintem egy kimondottan jó ár-érték arányú arcradír a zsírosabb-komplikáltabb bőrűek számára.