Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
dorothyk
A Skindinaviával kifejlesztett, tesztelt formula, mely mindenféle bőrtípusra alkalmas, olaj- és parabénmentes, valamint szabadalmaztatott hőmérséklet-szabályozó technológiával rendelkezik. Az alapozót, szemfestéket, pirosítót és korrektort is a helyén tartja, még meleg és párás, vagy hideg és szeles körülmények között is. Az eredmény: simább megjelenésű bőr és élénk smink egész nap (vagy egész éjjel).
2024.01.04. 11:13
Nem tudom ki adta el a lelkét az Urban Decaynél ezért a formuláért, de hálát adok neki amikor belenézek a tükörbe egy görbe este után és tényleg nem csúszott le az arcom a helyéről. Sokaknak ismerős lehet a csalódás, amikor a feloldódott gátlások mellé a leoldódott smink is társul. Az elég szomorú tud lenni. Na, ez a termék tökéletes megoldást nyújt erre a problémára. Nem okozott pattanásokat.Sokan panaszkodnak a fehér pöttyökre a kifújáskor, de ez tényleg kivédhető, ha alaposan felrázod a flakont és spriccelünk egyet a levegőbe.Zsíros bőrű társaimnak ajánlom az ultra matte változatát, nagyon szépen kinyújtja a fényesedést, és ugyanilyen jól működik. Az a csodaszer nálam, de ez is jó pótlék. :)
2023.12.20. 01:11
Ez az egyetlen fixáló spray amit újra és újra megveszek, verhetetlen a minősége, csodálatosan megköti a sminket, kibír egy átbulizott éjszakát. Van egy érdekes szaga amikor először kifújom de szerencsére nem marad meg az a szag. Sokba kerül sajnos de megéri, csak ajánlani tudom.
Utoljára szerkesztve: 2023.08.24. 20:07 - 2023.08.24. 20:06
Kb. 6 évvel ezelőtt vettem meg a kis kiszerelést. Csak alkalmanként használtam, mostanra fogyott el (nagy pirospont, hogy a minősége végig változatlan maradt). Ahogy előttem is írták, csodásan "egybeolvaszt", elveszi a poros-púderes textúrát, és tényleg valamivel tartósabbá teszi a sminket. Ettől függetlenül pl. a szemhéjpúder alá ugyanúgy kell alap, és az erős dörzsöléssel, erős izzadással stb. nem fog csodát tenni. A fújókája, a permet rendben volt nekem. A szagát/illatát egyszer valahol olvastam hogy szottyadt salátához meg tüsszentéshez hasonlították online, amivel teljes mértékben egyetértek, szerencsére hamar elillan. Összességében meg voltam elégedve vele, de mindennapos használatra nem érzem szükségesnek. Amikor utánpótlást akartam rendelni belőle, sehol nem is volt készleten, ezért bepróbálkoztam valami más olcsóbbal. Meglátom, hogy visszatérek-e ehhez.
2023.07.19. 09:16
A Bioderma színezett fényvédővel nem "barátok" . Ráfújtam majd egy kis idő után láttam hogy sötét narancssárga, már-már barnás foltok vannak az arcomon. Próbáltam korrigálni de úgy megkötött hogy csak lemorzsálódott az egész mintha tényleg vakolat lett volna. A szórófej is botrányos szerintem. Sima alapozóval működik ha sikerül szépen fújni vele, de szempillaspirál előtt kell feltenni mert nekem összetapasztotta a pilláimat. A termék maga nem rossz de nekem pepecselős ezzel szórakozni reggel, pedig most nyáron nem lenne rossz, de a fényvédőmmel meg nem használható
2022.12.01. 15:03
Úgy megköti a sminket, mint a beton-persze jó értelemben! Esti bulizásnál csak ezt a fixálót használom, egész éjszakát kibír-tehát az izzadásnak, evének, ivásnak ellenáll. Nálam kenterbeveri a Mac fixálóját. Egyetlen hátránya az ára, de a minőséget meg kell fizetni.
2022.04.05. 11:23
Kis kiszerelést vettem kipróbálni (elég gyorsan el is fogyott), és nagyon meg voltam vele elégedve. Meg fogom venni a nagyobbat is. Szépen porlaszt, egész nap tart.