Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
mkdorina
12 élénk lila és barackos neutrális színből álló paletta, mely magában foglal szatén és mattól kezdve, egészen a csillogós és metál színig, beleértve az átalakult gyöngy árnyalatot.
2024.07.01. 17:41
ez az első és jelenleg is egyetlen palettám, de ez nem lesz így sokáig, mert azt hiszem ezzel szerettem bele a fantázianeves színekkel rendelkező szemhéjpúder palettákba, és innentől gyűjteni fogom őket. ezt a palettát a páromtól kaptam születésnapomra, és annyira eltalálta, hogy melyiket kell vennie, ezek az én színeim. mindegyiket szeretem egytől-egyig. számomra a pigmentáltsága megfelelő, már két éve használom folyamatosan és akármilyen extrém körülményekhez (bulik, fesztivál) kentem fel, tökéletesen fentmaradt. az ecsete is nagyon cuki és kellemes érzés felkenni vele a púdert a szemhéjamra:))
2022.05.30. 14:13
Nagyon szép paletta, abszolút az én színeimmel, továbbá sok jó véleményt olvastam az Urban D. palettákról, ezért is szereztem be. Nem tudom, hogy velem van-e baj, vagy csak egyszerűen egy silányabb darabot fogtam ki, de őszintén szólva én nem ezt vártam tőle, szerintem borzasztóan porzik, és a pigmentáltsága is hagy némi kívánnivalót maga után.. Nem mondom, hogy borzasztó, sőt egészen használható paletta, de mint írtam már, ennél azért többet vártam volna tőle.
Utoljára szerkesztve: 2020.09.03. 07:30 - 2020.07.29. 08:37
Megláttam, és rögtön tudtam, hogy be kell szerezzem ezt a palettát. Szeretem a lilát és a barackos árnyalatokat is, úgyhogy csak nem hagyott nyugodni. A csomagolása gyönyörű, tényleg masszív. Az ecsetet még nem teszteltem, de puhának tűnik. És a színek... csodás árnyalatok, bár az tény, hogy a pigmentáltságuk elmarad attól, amit a paletta láttán várnánk. Nem potyognak vagy porolnak, egészen jól lehet velük dolgozni. Rikító lila sminket nem fogunk vele kapni, de mondjuk ez engem nem is zavarna. Ugyanakkor sajnos kopik. És nem, nem nap végére, hanem már 4-5 óra után is. Alappal és alap nélkül is. Az egyetlen, amivel még nem próbáltam, az a sminkfixáló. Remélem az majd megoldja ezt a gondot, mert amúgy nekem egy tök használható paletta hétköznapokra is. További kísérletezésig nem pontozom le, és nagyon bízom benne, hogy később se kell megtennem. Kiegészítés egy hónap után: másik szemhéjalappal próbáltam ki, na így viszont fent marad egész nap. Pozitívan csalódtam, mikor ezt észrevettem. Még nem adom meg az 5*-ot, ahhoz egy picit még nyújtania kell valamit, remélem fog is.
Utoljára szerkesztve: 2020.07.27. 09:50 - 2020.07.26. 13:41
Gyönyörű és gyönyörű ennyit előljáróban. Amikor először megláttam tudtam hogy kell. Tudom kapott hideget és meleget is én mégis odavagyok érte. Alapból nagyon szeretem a lila színt ha sminkről van szó,de ez mégis nagyon különleges. A csomagolása is szép nehéz masszívnak tűnik. A hozzávaló ecset minősége is jó,de ez nem újdonság U.D-nél. A színek nem brutál pigmentáltak ,de jól építhetőek. Szándékosan alap nélkül próbáltam ki. Nos azt kell mondjam nem tartott estig fokozatosan eltűnt a szemhéjamról. Ez picit csalódás a korábbi paletták jobban bírják a gyűrődést. A színek szépsége miatt mégsem szeretném nagyon lehúzni. Egyenlőre még nem.