Hidratáló krémek

Uriage Bariéderm Cica Daily Arcápoló Gél-Krém

4.4
Hozzáadva 2021.04.13.by

anonymous

Arcápoló gél-krém károsodott, külső hatásoktól irritálódott, megtört, igénybe vett bőr napi ápolására, és/vagy túlérzékeny bőr ránctalanító, hidratáló ápolására. Biztosítja a napi hidratációt, helyreállítja a bőr barriert és a mikrobiomot, véd, nyugtat.

Az Uriage bőr barrier (védő) szakértelméből született ultrakönnyű arcápoló gél-krém, mely ideális napi védő hidratáló ápolás a környezeti stressznek, irritációknak kitett arcbőr számára. Ajánlott pl.: maszkviselés okozta irritációk, szélsőséges klimatikus viszonyok, munkahelyi környezeti ártalmak, borotválkozás, nem megfelelő kozmetikai termékek okozta irritációk, esztétikai, bőrgyógyászati beavatkozások után vagy túlérzékeny bőr esetén ránctalanító, hidratáló arcápolóként.

Könnyű, láthatatlan állaga miatt férfiak számára is ideális. Eredmény: a bőr felfrissül, feltöltődik, ragyogóbbá és azonnal nyugodtabbá válik.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.05.18. 15:45

Nekem ez a termék 100% csodaszer. Nagyon érzékeny, kipirosodásra, viszketésre hajlamos bőröm van, ezzel egy időben sajnos a t vonalban zsíros. Azok a gazdagabb állagú krémek amik tudnák enyhíteni a piros, irritált részeket, pattnásossá teszik a többit. Idáig ez volt az egyetlen krém ami tudta enyhíteni az irritációt, de elég könnyed volt hogy ne legyen katasztrófa a többi területen.

2023.12.30. 21:26

Nagyon érzékeny bőröm van, és karácsonykor úgy döntött, nem tolerálja tovább az előző hidratálómat. Az egész arcom pöttyös lett, borzasztó állapotban volt. Gyorsan kerestem valami megoldást, és rohantam a gyógyszertárba ezért a krémért. Másnapra már alig látszott valami belőle. Azóta is ezt használom, gyorsan beszívódik, nem ragad, a bőröm pedig nem is emlékszem mikor volt utoljára ilyen szép. Ha valakinek ilyen problémája van, nagyon ajánlom, ez egy csodaszer!

2023.11.25. 10:44

kombinált bőrre használom hidratálónak, és már egy haszálat után szuperül látszik a feltöltésének hatása

2023.05.04. 11:39

Nekem ezt ajánlották hidratálónak, úgyhogy meg is vettem. Jól tudtam rétegezni, könnyen beszívódott, nem okozott irritációt sem. Zsíros bőrömön kellemes érzés a krém. Az ára nekem húzós, csak akkor veszem újra, ha nem találok jobbat.

2023.04.21. 13:58

Óriási kár, hogy nem vált be, mert gyönyörűen hidratált. Olaj- és szilikonmentes is. Azonban hatalmas, "juicy" pattanásokat okozott. Ezt mindenképp meg akartam osztani, mert aki pattanásokra hajlamos bőrű, annak nem ajánlom. Hiába a szép INCI, hiába gyógyszertári, hiába a termálvíz...

Utoljára szerkesztve: 2025.03.01. 16:37 - 2023.03.21. 22:04

Nem szeretek korán véleményt írni, de ez a krém úgy szétszárította az arcomat, hogy kénytelen voltam abbahagyni. Mindezt úgy, hogy január óta nagyon komfortos a bőröm, nem húzódik, és a 16 éves korom óta homlokomon tanyázó két ránc is halványodott. Ugyanakkor az utóbbi két hétben gyakran viszketett a bőröm az arccsontomnál vagy melegedett ki, s mivel a reggeli hidratálómat kivonták a forgalomból, így záros határidőn belül újat kell találjak a fényvédőm alá, gondoltam, kipróbálom ezt. Több mint fél éve vettem, így mikor újraolvastam az összetevőket, annyira nem nyugtatott meg a túlzottan könnyed formula és az összetevők közepére tett hialuronsav, mivel már korábban is volt ezzel az összetevővel problémám, a G&G HA Light alatt jelent meg a szemem alatt egy ránc, holott vizes arcra kentem fel, s gazdagon hidratáltam fölötte (vagy csak én hittem azt gazdagnak?). Amiről akkor még nem voltam biztos, hogy szimplán öregedés vagy valóban az összetevő a ludas, arról most ennél a krémnél bebizonyosodott: a bőröm ki nem állhatja a hialuronsavat, mert most a bal szemem alatt ráncosodott be, mindössze két nap alatt, úgy, hogy hidratált arcra tettem fel és fényvédővel zártam le.Őszintén, az eszem megáll ilyenkor. Mert mit ír a krém? Könnyed gél-krém állag, hidratál és nyugtat. Mit kapok érte? Valóban könnyed állagot, Tyndall-jelenséget mutató, a víznél alig nagyobb felületi feszültségű híg valamit. Valóban könnyen felszívódik, kb. fél perc alatt, és 5 percen át kellemes is, de utána… Csontszáraz arc. Felkentem rá a fényvédőt, ami olajos alapú, s amely önmagában hat órán keresztül képes volt hidratálni az arcom. Ez a krém+fényvédő kombó másnapra már olyannyira kiette mind az arcomból, mind a krémből a vizet, hogy négy óra után már durván húzódott. S a szemem alatt ráncok jelentek meg, a szám pedig nagyszerűen kicserepesedett, pedig szintén nem egykönnyen sikerült arra is működő bőrfelületet varázsolni. Mindez pedig bőséges folyadékbevitel mellett történt. Délutánra már úgy éreztem, bőr helyett betonszarkofág fed, úgyhogy amint tehettem, le is mostam az arcom, és az arcolajam nyolcszorosát kentem el rajta, amit egy óra alatt maradéktalanul be is szívott. Tanulság? Ez a krém csöppet sem hidratál, beszívódik a bőr ki tudja melyik rétegébe, de sem a krémben, sem a bőrömben, sem a fényvédőmben nincs elég víz ahhoz, hogy a benne lévő hialuronsav mohóságát kielégítse. Eredmény: a Variszkuszi-hegységrendszer kevesebbet gyűrődött, mire kialakult, mint a szemem alatti bőr... Egyszerűen rossz a formula, ha ennyire kiszáríthat egy arcot a hidratáló. (Egy régi krémemben volt ugyan hialuronsav, de a 34 összetevőből, amelynek a többsége jó olajos volt a 24. helyen állt. Attól bajom nem is volt.) És habár öt percig valóban nyugtatott, de ha ennyire szárít, csak idők kérdése, mikor jön elő az ekcéma. Így csak a bőrbarriert erodálja. Végezetül pedig, miért is csodálkozom? Miért csak az etanol (alkoholként jelöli az INCI) tartalmú krémektől irtózunk? Amikor a cukrok, így a glükóz, fruktóz stb. polialkoholok, így a HA is, hiszen glükozaminoglikán. (Meg persze minden -ol végződésű összetevő is alkohol …) Ez bennem már azóta motoszkál, mióta először hallottam, hogy kozmetikumban kerülendő az alkohol. Különösen, ha összevetem, hogy erőteljesen csak azok a krémek szárították eddig repedésig/ráncosodásig ki az arcomat, amelyek vagy többféle cukrot (mannóz, xilit, fruktóz, mint a Bioderma Photoderm Créme Sun Active Defense SPF50+) vagy hialuronsavat tartalmaztak. Ellenben az alkoholtartalmú Biomed körömvirág krém megszüntette az ekcémám… Egyszóval: minden arányfüggő, s itt egyértelműen a krém nem tartalmaz elég vizet ahhoz, hogy az összetevői kifejtsék a hidratáló hatást. Ennél jobbat tud(na) az Uriage, s ez a termék egy igen nagy csalódás volt. (Mindezt úgy írom, hogy az Uriage Toléderm Control család használata szüntette meg az acne conglobatám, amit a bőröm hiperreaktivitása idézett elő.)